Pagina's

dinsdag 11 februari 2014

Gast Designer Monique Haarhuis

Hallo allemaal,

Ik ben Monique Haarhuis en vind het een hele eer, en ben er ook supertrots op, dat Jolanda mij gevraagd heeft of ik Gast Designer voor Februari wilde zijn bij Dutch Doobadoo. Nou, daar hoefde ik niet lang over na te denken, tuurlijk wil ik dat! Maar laat ik mij eerst even voorstellen.


Mijn naam is dus Monique Haarhuis, ben 45 jaar en kom uit Borne. Ik woon samen en heb 2 zoons. Sinds 3 jaar ben ik besmet met het kaartenvirus. Eerst met 3d en borduren. Later kwam hier het kleuren erbij. Dit doe ik het meeste, maar vind een borduurwerk als afwisseling er tussendoor ook erg leuk om te doen. 

Ik mocht met de nieuwe artikelen van februari aan het werk. Wat zijn ze weer leuk. Als basis heb ik de shape art mal 470.713.107 gebruikt. Hiervan heb ik de 3 grootste maten uitgetekend en geknipt.

 

Op de stempel (Silhouette Poppies van Noor! Design) kruislings een touwtje gebonden en hier bovenop de pijl 472.309.002 geplakt. Van de pijl heb ik de bovenste laag eraf gehaald en deze wat wit gemaakt met crackle paint. Ook heb ik de gears 479.002.001 gebruikt. Deze eerst met versamark bewerkt en daarna fran-tage white en bruine embossingpoeder erover. Verder heb ik nog een stempel en 2 mallen van Noor! Design en een randmal van Tim Holtz gebruikt.                                           

Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik ga jullie zeker nog meer leuke dingen laten zien deze maand!

Liefs,
Monique

2 opmerkingen: