Pagina's

maandag 27 februari 2023

Doorkijk doosje

 Hallo allemaal,

Dit doosje heb ik gemaakt van de Dutch foldcard art "Triptych Michael".


Het middelste gedeelde van deze foldcard art heb ik overgetrokken, daarna de mal omgedraaid en nog een keer deze ronding getekend zoals onderstaande afbeelding.
470.784.205

 De totale lengte heb ik 30 centimeter gemaakt


Vanuit het midden heb ik drie centimeter naar links en naar rechts gemeten en daar een rillijn gemaakt.


Aan één kant heb ik het doosje een gat uitgesneden zodat het een doorkijkdoosje wordt. Ik heb het doosje daarna beplakt met het designpapier van bella lulu "hippity hoppity" 3004/0030. Daar zit ook dat leuke knipvel met die gnoompjes bij. Van de zijkanten van de foldcard heb ik heuveltjes gemaakt (zie onderstaande foto). Hier heb ik wel een extra plakrandje aan gemaakt aan de zijkanten en onderkant. 


De zijkantjes kan je dichtmaken met een hoogte die jij wil. Ik heb zes bij vier (hoogte) aangehouden zonder de plakranden meegerekend.

Toen alles beplakt was met designpapier heb ik de heuveltjes erin geplakt en de plaatjes erop geplakt die bij het setje "hippity hoppity" zaten.
 


De bovenkant van het doosje heb ik toen met een nietje en een stukje tule aan elkaar gemaakt met een nietje en er een plaatje opgeplakt, zodat het nietje weer netjes is weggewerkt. Je zou het doosje nu ook kunnen vullen met wat paaseitjes.

Ik hoop dat ik jullie hiermee weer heb kunnen inspireren en wens jullie nog een hele fijne dag verder.

Groetjes, 

 

3 opmerkingen:

 1. Hallo, Heeft u een betrouwbaar en betrouwbaar bedrijf nodig om een lening te krijgen om uw project te financieren, heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening of hypothecaire lening nodig? zoek niet verder weg dan Sunshine Financial Group Inc. Wij bieden allerlei soorten leningdiensten, zowel beveiligde als ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen en nog veel meer voor een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Schrijf ons voor meer informatie via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447360502110 en ontvang direct antwoord

  Ik weet dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest. Voor individuen die een financieel probleem hebben en daarvoor een oplossing nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een aandelenlening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld/inkomen, lage kredietscore etc.

  Maak u geen zorgen meer, want wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u maar wilt.

  Wij bieden 24 uur leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of stuur ons een bericht op WhatsApp: +447360502110 | & Ontvang direct een reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De heer Pedro en zijn leningmaatschappij hebben ons bedrijf ongelooflijk geholpen door een kredietlijn te verstrekken voor onze voortdurende groei van de agro-activiteiten. Ik ben zo blij dat mijn bedrijf weer opstaat met de hulp van Pedro, een leningfunctionaris die leningen verstrekt me $ 8.000.000,00 voor zakelijke leningen.
  De heer Pedro en zijn bedrijf geven ook elk leenbedrag aan particulieren of bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun project uit te breiden of uit te voeren met een lage rente van 2% jaarlijks rendement. Neem contact met hen op om uw zakelijke lening, persoonlijke lening, handelslening, starterslening, autolening, woningkrediet te verkrijgen. op peddroloanss@gmail.com

  Succes"

  BeantwoordenVerwijderen