Pagina's

zondag 9 september 2018

Making Memories

O nee, het is echt verslavend.   aar wel heel erg leuk om die kleine kaartjes te maken voor je MemoryDex.  Zijn jullie ook al besmet dit virus?  Ik heb met de Dutch Doobadoo kaartjes leuke herinneringskaartjes  gemaakt voor aan mijn Memorydex.


Ik wil eigenlijk gedurende het jaar van alle leuke dingen die we doen een kaartje maken, zodat je nog eens terug kan kijken wat we allemaal gedaan hebben het afgelopen jaar.  Heel vaak vergeet je dat soort dingen zo snel en met deze leuke kaartjes, kun je al die leuke herinneringen nog even een keertje snel doorbladeren.  Ik heb eerst even wat kaartjes gemaakt met verschillende techniekjes om even de slag te pakken te krijgen.

474.300.005 Rolodex / memorydex kaartjes 25 st. wit

Maar ik werd al heel snel heel enthousiast. Al vind ik het maken van kaartjes met foto's wel het allerleukste. Op het kaartje heb ik een foto van mijn dochter verwerkt. Op een paar kleine stansjes na is je kaartje zo klaar. et onderstaande kaartje is ook gemaakt met design papier maar dit keer van Noor! Design. e kanjer op de foto dat is mijn zoon. Door er een stukje jute achter te plakken wordt het een stoer geheel.


En als laatste heb ik toch weer een kaartje gemaakt waarbij ik een achtergrond heb gemaakt met Oxide inkt. Dit keer heb ik blauw gebruikt. Op de achtergrond heb ik spetters gestempeld met dezelfde kleur inkt. Hierna heb ik een stans van studio light gebruikt (Essentials). Ook deze heb ik bewerkt met inkt. Door de gaatjes heb ik scrappersflos geknoopt. Hierna de foto gemat op zwart papier en nog wat gestanste sterretjes erbij en klaar is het kaartje voor de vriendinnen voor het leven. Natuurlijk moest er ook weer een randje omheen maar ja dat maakt het wel net even af. 


Ik hoop dat ik jullie op wat ideetjes heb kunnen brengen. Er zullen binnenkort vast nog meer kaartjes volgen. Want zoals ik al zei ik heb er weer een verslaving bij.

Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Groetjes Mirande

1 opmerking:

  1. Geweldig leuke kaartjes en goed idee om er herinneringskaartjes van te maken! groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen