Pagina's

maandag 18 juni 2018

Ziek?

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een beterschapskaartje gemaakt. Ik heb dit keer twee mallen van Dutch Doobadoo gecombineerd. Als eerste heb ik de tag card art mal gebruikt. 470 713 125.



Ik heb deze mal 1x op grijs cardstock en een keer op blauw/groen cardstock overgetrokken en uitgeknipt. Daarna heb ik de Card art tekstmal ziek (430 713 641) van Dutch Doobadoo gebruikt.

Deze heb ik overgetrokken op wit cardstock. De letters heb ik overgetrokken op design papier van Carte Bella. De letters heb ik daarna nog een keer gemat op het blauw/groene cardstockm, die ik ook voor de labelkaart heb gebruikt.  Ik heb de kaart afgemaakt met de leuke beterschap stempel set van Laun Fawn. 

Ik heb de stempelafdrukjes ingekleurd met Faber Castell potloden.  


De tekstjes, die je aan de bovenkant en de onderkant van de kaart ziet, horen ook bij de stempelset. Ik heb drie teksten gebruikt die ik twee keer gestempeld heb. 


Bij het tissue doosje heb ik een sneetje gemaakt en daardoor een echte tissue gehaald.  Dat maakt het nog een stukje leuker. 


Het tag heb ik afgemaakt door op een rondje de tekst opkikker te stempelen. Hiervoor heb ik de stempel en stans set Crafty Cocktail Eyelet Decoration van Joy gebruikt. Door het gaatje heb ik een stukje tule met glitters gehaald en deze vastgezet met een roze scrappersflosje. Nu snel de kaart op de bus doen. Want anders is de zieke al weer beter. 

Groetjes Mirande

1 opmerking: