Pagina's

zaterdag 16 juni 2018

Een nieuwe Woning

Hallo allemaal,
Tegenwoordig bereiken mensen elkaar snel via What's app, mail en messenger. Ik vind het altijd nog erg leuk om via de post kaartjes te versturen en natuurlijk ook te ontvangen. Dit kaartje gaat op de post als er iemand verhuisd is.

Voor het maken van deze kaart ben ik gestart met de mask Earth (art. nr. 470.715.610).


Met Neocolor II krijt heb ik de verschillende vlakken een kleurtje gegeven. Met een billendoekje ben ik deze kleuren "uit gaan poetsen". Hierbij heb ik de mask op het papier laten liggen.


Doordat Neocolor II op waterbasis is, vermengen de kleuren zich mooi samen als je er met een billendoekje overheen gaat.
 Deze cirkel heb ik uitgeknipt.


Voor de kaart heb ik de Dutch Shape Art A5 frame gebruikt (art. nr. 470.713.146).


Deze kaart heb ik gemaakt terwijl we op de camping waren. Omdat ik voor de kaart niet de goede kleur cardstock bij me had, maar wel oranje verf, heb ik dit maar gebruikt.


De huisjes heb ik uit restjes papier gemaakt. Ten slotte bewaar ik al die restjes papier niet voor niets. Wat embellishments maken deze kaart af. De kaart is klaar voor verzending.


Groeten Hanny

2 opmerkingen:

  1. Super leuke kaart. Ook ik vind het leuk om kaarten te maken en te sturen en ook ontvangen! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke en originele kaart! Ik ben ook van het kaartjes sturen. Maar goed ook want anders stapelen de creaties zich maar op.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen