Pagina's

maandag 4 juni 2018

Ahoy, Mate

Hallo allemaal,Met de nieuwe  Card Art Tamplate-Ticket van Dutch Doobadoo, 470 713 667, heb ik deze piratenkaart gemaakt. 


Ik heb eerst de basiskaart op wit papier overgetrokken en daarna uitgeknipt. Hierna heb ik designpapier aan de linkerkant van de kaart geplakt, zowel op de voor als achterkant. Aan de rechterkant heb ik ook en stuk designpapier geplakt maar hierover heen heb ik met wit en blauw papier golven gemaakt.  De golven heb ik gemaakt met twee verschillende stansen. Deze stans heb ik dus twee keer gebruikt, een keer voor het witte papier en daarna nog een keer voor het blauwe papier. 


 De stempeltjes die ik gebruikt heb zijn van My Favorite Things. Wat zijn ze lief! Ik heb de afdrukjes ingekleurd met Faber Castell potloden. Ik heb bij deze stempelset ook de stanzen aangeschaft waardoor ik niet alles uit hoef te knippen.  Ik moet eerlijk zeggen dat dit wel heel erg fijn is! Het werkt ook een stuk sneller.


De tekstjes, die ik gebruikt heb horen ook bij de stempelset. 


Het piraatje aan de binnekant van de kaart kan bewegen. Op deze foto staat hij helemaal aan de rechterkant van de kaart en op de volgende foto is hij op zoek naar de schat. 


Het bewegende piraatje kun je maken met een slidermal. Je stanst hiermee een gat in je kaart. Achter de stempel breng je een bewegend elementje aan (je stanst twee kleine rondjes waartussen je een replenisment plakt). Hierdoor kan het stempeltje bewegen. Heel erg leuk om te maken. Dit is de eerste keer dat ik deze techniek gebruikt heb maar ik weet zeker dat ik dat vaker gaan doen! 
Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag. Geniet lekker van het mooie weer. 

Groetjes Mirande

3 opmerkingen:

  1. Wat een gaaf kaartje zeg! Echt superleuk. Dit stencil heb ik ook net aangeschaft, vind 'm weer erg leuk.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen