Pagina's

zondag 31 december 2017

xxx

Goedemorgen allemaal,

Na een drukke periode van het opknappen van onze woonkamer eindelijk weer eens een kaartje van mij.


Als basis heb ik een mooie shape art mal van Dutch Doobadoo genomen. Ik ben begonnen met wit linnen karton van Joy! Crafts. Hierop heb ik het mooie design papier "Ten Mile" van Noor! Design gedaan. Het plaatje komt uit de serie Vintage plaatjes "Summer Greetings" van Noor! Design. Deze heb ik geschoven in de mooie bloemenmal van Noor! Design. Op de bloemen heb ik nog enkele plakparels geplakt.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Label 4

Aan de rechterkant heb ik het schoentje van Noor! Design uit mint kleurig karton gestanst, hierop heb ik een strikje gedaan, deze hoort bij de stansset Lavendel van Noor! Design. Boven heb ik 2 x het notitieblaadje gestanst, op de witte heb ik een tekst gestempeld, op de kraft heb ik letter stickers geplakt. Aan de linkerkant heb ik een paar takjes van Noor! Design gestanst, hierop heb ik veertjes van Joy! crafts gedaan, een strik van organza lint en een paar roostjes. Verder heb ik nog 2 witte vlinders van Noor! Design gebruikt. Al het kraft kleurige heb ik weer bewerkt met witte Gesso van Dutch Doobadoo.

Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren, alvast bedankt voor je bezoekje en tot een volgende keer !

3 opmerkingen:

  1. Prachtig, geeft al weer een heerlijk voorjaarsgevoel.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart! Wat heb je de details mooi bij elkaar gekozen net als de kleuren. Heerlijk weer eens wat anders dan een kerst- of winters kaartje te zien.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen