Pagina's

donderdag 21 december 2017

Get well soon

 Hallo allemaal,

Elke maand is het weer een feestje als de nieuwe artikelen uitkomen. Maar ook de eerdere artikelen blijven superleuk om te gebruiken. Vandaag ben ik voor jullie aan de slag gegaan met de Dutch Fold Card Art Theepot. 


De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna de binnenmaten uit designpapier Ten Miles van Noor! Design. Wat een gaaf papier is dit toch. 

Dutch Fold Card Art Theepot
470.713.624

Het plaatje heb ik geplakt op ribbelkarton en daarna heb ik dit weer geplakt op een blauwe mal van Noor! Design. Kennen jullie de Label Art van Dutch Doobadoo? Echt zo handig dit. In dit A4 formaat kraft vel zitten diverse kant-en-klare labels met teksten in Engels en Nederlands. 

Dutch Label Art Everyday-uk
474.007.003


Op deze label, in de bloemetjes en ook bovenaan heb ik nog wat parels gemaakt met de pearlpen. Wist je dat we bij Dutch Doobadoo verschillende kleurtjes parelpennen hebben? Deze keer heb ik de kleur mintgroen gebruikt. 

Dutch Pearlpen Mint
870.003.330
Bij de bloemetjes horen natuurlijk blaadjes. Ik heb hiervoor blaadjes uit diverse Paper Art vellen gebruikt.  Nieuw zijn de Dutch Craft Art Leaves 3. Ook weer zo gaaf. En ik vind het ook zo leuk dat er een aantal al aan elkaar zitten. Dus heb je gelijk een bosje. 

Dutch Craft Art Leaves 3
479.002.013


Dutch Paper Art Leaves Small-Big
472.948.049


Dutch Paper Art Leaves 2
472.948.044


En bij een theepot mogen natuurlijk de Noor! Design malletjes theepot en theekop niet ontbreken. Ik heb ze allebei 2 x uitgestanst. Daarna heb ik ze op elkaar geplakt. 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En heb je een vraag? Stel hem gerust hoor! Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten