Pagina's

maandag 4 december 2017

Sinterklaas

 Hallo allemaal.

De Sinterklaastijd is weer aangebroken. Met een baan in het onderwijs waarbij ik les geef aan kinderen van 6/7 jaar, is dit een enorm leuke, maar ook spannende tijd. Met de Paper Art A5 Sinterklaas (472.950.005) van Dutch Doobadoo is het een kleine moeite om leuke Project Life kaarten te maken bij de foto's die er gemaakt zijn en nog gaan worden..


Voor de kleine PL kaartjes heb ik eerst een achtergrond gemaakt met spray inkt die ik als waterverf gebruikt heb. Het grote PL kaartje heb ik gemaakt met de nieuwe stipjes mask (470.715.119) van december in combinatie met spray inkt welke ik met een sponsje aangebracht heb.


De randen van de kaartjes hebben een kleur gekregen met distress inkt en een blending tool. Later heb ik op een klein PL kaartje nog wat stiksels met de naaimachine gemaakt. De draadjes heb ik nonchalant laten hangen.


Met de nieuwe lijmpen van DDBD is het geen probleem om de paper art vast te plakken. Ik druk het gelijmde paper art altijd met een stukje keukenrol aan.


Mocht er toch nog wat lijm onder de paper art uitkomen bij het opplakken, dan haal je het op deze manier direct weg en zie je hier later niets meer van.


Leuk dat je weer hier kwam kijken. Ik ben benieuwd naar jullie creaties met dit Sinterklaas Paper Art.

Groeten Hanny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten