Pagina's

zaterdag 2 december 2017

Sint en Piet

 Hallo allemaal,

Sint en Piet zijn weer in het land. En ohhh wat is dit toch weer een leuke tijd! Mijn kinderen zijn alweer groot, maar het Sinterklaasjournaal moet toch echt elke dag bekeken worden. En hoe leuk is het dat we nu de Paper Art Sinterklaas in onze collectie hebben. Superleuk toch!  Met de Paper Art Sinterklaas heb ik deze kaart gemaakt.


Voor de basis heb ik de nieuwe Fold Card Art Trifold gebruikt. Die heb ik overgenomen uit wit cardstock. Ook de binnenmaten heb ik overgenomen uit glad wit cardstock en dit uitgeknipt. Deze stukken heb ik op kleur gebracht met 3 kleuren panpastel en dit gefixeerd. 

Fold Card Art Trifold
470.713.650

Daarna heb ik op het middelste vierkantje de Mask Art Snow gelegd en dit met structuurpasta ingesmeerd. Dan krijg je het volgende effect:


Dutch Mask Art Snow
470.715.605

Nadat de structuurpasta opgedroogd is, heb de Paper Art Sinterklaas gepakt en de huisjes met sinterklaas en zwarte piet erop geplakt. Rechts op het ribbelkarton heb ik de tekst Sint en Piet geplakt  die ook uit deze Paper Art komt.  Ook nieuw deze maand is de lijmpen. Die is gevuld met de   alleslijm van Dutch Doobadoo die in de flesjes zitten. De lijmpen heeft een dunnere punt dan het flesje en is daarom heel handig om te gebruiken bij de Dutch Doobadoo Paper Art en fijne snijmallen.


Dutch Paper Art Sinterklaas
472.950.005

Dutch Doobadoo Lijmpen
870.001.001


Op de rechterkant heb ik de Mask Art Wyber gelegd en dit ook ingesmeerd met de structuurpasta van Dutch Doobadoo.

Dutch Mask Art Wyber
470.715.121

Hier bovenop heb ik een stukje ribbelkarton geplakt, die ik eerst bewerkt heb met witte gesso. Ook de randen van de kaart heb ik bewerkt met de gesso.

Dutch Doobadoo Gesso Wit
870.002.010

Links en rechts heb ik nog een randmal van Noor! Design geplakt. Ook het bloemetje is van Noor! Design. In het midden van de bloem en aan de linkerkant van de kaart heb ik nog parels gemaakt met de Pearl pen

Dutch Pearl Pen White
870.003.010

Achter de bloem heb ik blaadjes geplakt. Die komen uit de Craft Art Leaves 2.

Dutch Craft Art Leaves 2
479.002.009

Bij sinterklaas gaat het natuurlijk ook om de cadeautjes en die heb ik rechts onderaan geplakt. De cadeautjes zijn van Noor! Design.

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. En natuurlijk ben ik heel benieuwd wat jij gaat maken met de Paper Art Sintetklaas. Laat je hem ook zien in onze Facebookgroep? Dan wens ik je nog een hele fijne dag en bedankt voor je bezoekje aan ons blog.

Liefs,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten