Pagina's

zaterdag 18 november 2017

Hints en winnaar SOL

 Lieve SOL vriendinnen,

Dinsdag 7 november hadden we een hele gezellige SOL. En zo leuk dat jullie weer meededen. In onze facebook groep kwamen weer prachtig creaties voorbij.

SOL staat voor Scrap Online. Dit betekent dat we online, gezamenlijk met alle deelnemers die meedoen, hetzelfde project gaan maken. Wat dit project is, is en blijft een verrassing. Je krijgt om zoveel de tijd van vanaf 20.30 uur een aanwijzing en die voer je uit.

En dit is dan mijn creatie van de SOL geworden.Heb je de SOL gemist of wil je hem nog een keer maken? Dan heb ik hier voor jullie de beschrijving:

Dit is het boodschappenlijstje:

Dutch Fold Card Art Ster
470.713.604

Dutch Paper Art Snowflakes
472.948.003

Cardstock:

1x  29,5 cm x 15 cm
1x  21 cm x 15 cm

Designpapier (bxh): 

2x 10 cm x 14,5 cm
2x  5 cm x 14,5 cm
4x  5 cm x 9 cm
2x  10 cm x 14,5 cm

dun naaigaren of vissnoer ong. 30 cm.

plakband/tape

HINT 1
NEEM DE MAL GEHEEL OVER UIT CARDSTOCK 29,5 X 15 CM. VOUW HET DAARNA DOORMIDDEN MET DE VERKEERDE KANT NAAR BINNEN.


HINT 2
NEEM DE BUITENKANT VAN DE MAL NOG EEN KEER OVER UIT CARDSTOCK 21 X 15 CM, MAAR NU ZONDER DE BUITENSTE STERREN. RIL DE 2 RILLIJNEN ZOALS AANGEGEVEN OP DE MAL (= DE MIDDELSTE VAN DE 3 VERTICALE LIJNEN). VOUW DAARNA HET CARDSTOCK DOORMIDDEN (VERKEERDE KANT BINNEN)


HINT 3
MEET IN HET MIDDELSTE STUK VAN CARDSTOCK UIT HINT 3 VANAF DE BOVEN-, ONDERKANT EN VANAF BEIDE RILLIJNEN 1,5 CM.  SNIJDT DE RECHTHOEK UIT. HINT 4
NEEM UIT HET DESIGNPAPIER 10 X 14,5 CM DE BINNENMAAT VAN DE MAL OVER. VOUW DIT DOORMIDDEN. PLAK DIT OP HET CARDSTOCK UIT HINT 1. DE VOUW VAN HET DESIGNPAPIER VALT IN DE VOUW VAN HET CARDSTOCK UIT HINT 1.HINT 5
NEEM UIT HET ANDERE DESIGNPAPIER VAN 10 X 14 CM OPNIEUW DE BINNENMAAT VAN HET MIDDENSTUK VAN DE MAL UIT. VOUW DIT DOORMIDDEN MET DE VERKEERDE KANT NAAR BINNEN. MEET VANAF DE KANTEN 1 CM NAAR BINNEN EN KNIP/SNIJD DE RECHTHOEK UIT. PLAK DIT OP HET CARDSTOCK UIT HINT 4.

HINT 6
NEEM UIT DESIGNPAPIER 2X  5 X 14,5 CM DE BINNENMATEN VAN DE BEIDE ZIJKANTEN VAN DE MAL. PLAK DIT OP DE BUITENSTE VLAKKEN OP CARDSTOCK 21 X 15 CM UIT DE VORIGE HINT.


HINT 7
PLAK HET DRAADJE/SNOERTJE VAST IN DE BERGVOUW AAN DE ACHTERKANT MET PLAKBAND/TAPE. PLAK AAN HET DRAADJE DE PAPER ART SNEEUWVLOKKEN.
HINT 8
PLAK NU HET CARDSTOCK UIT HINT 7 MET ALLEEN DE BUITENSTE VLAKKEN OP HET CARDSTOCK UIT HINT 1.

HINT 9
NEEM 4X UIT DESIGNPAPIER 5 X 9 CM DE BINNENMATEN VAN DE STERREN VAN DE MAL OVER. PLAK DIT OP DE VOOR- EN ACHTERKANT.HINT 10
PLAK 2X DESIGNPAPIER 10 X 14,5 CM OP DE ACHTERZIJDES. PIMP HET GEHEEL OP NAAR EIGEN KEUZE. SUCCES!!


En bij een SOL hoort ook een winnares, en dat is geworden:

Josee Snijders

En dit is haar prachtige kaart geworden:Josee, stuur je even jouw adresgegevens naar: joyce@dutchdoobadoo.nl o.v.v. SOL. Dan krijg je je prijs zo snel mogelijk thuis gestuurd.

Ik hoop dat jullie het een gezellige avond vonden en dat jullie de volgende keer weer meedoen.

Liefs,


2 opmerkingen:

  1. Leuke SOL en van harte gefeliciteerd met je prijs Josee! Mooie kaarten! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. toppie kaartje geworden...
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen