Pagina's

zondag 8 oktober 2017

Winter Wonderland

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie weer een winterse creatie zien. Als basis heb ik de shape art mal "Frame"van Dutch Doobadoo genomen.Ik heb hierbij gebruik gemaakt van enkele nieuwe artikelen van Noor! Design. Het mooie design papier is van Noor! Design "Let it Snow". Ik ben begonnen met kraft karton, hierop het linnen karton van Joy! Crafts en vervolgens het design papier. echtsboven heb ik een blauwe mal van Noor! Design genomen, deze heb ik gemat op kraft karton.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frame

 Ik heb dit geplakt met Dutch Doobadoo lijm en hierbij gebruik gemaakt van het lijmflesje van Joy! Crafts. Hier zit een heel klein puntje op, dus ideaal voor het fijne werk. Achter het design papier heb ik nog 2 labels uit donker grijs karton gestanst. ier heb ik een klein stukje kant aan gedaan. Het plaatje komt uit de nieuwe vintage set van Noor! Design "Season Greetings".

Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

De mooie nieuwe mal Winter Wishes van Noor! Design heb ik gestanst uit wit linnen karton van Joy! Crafts.  Rechts heb ik het nieuwe takje van Noor! Design verwerkt onder het bloementoefje. ier heb ik nog een strik van vintage seambinding gedaan, kleur grijs.  Ik heb ook deze keer weer alles bewerkt met witte Gesso van Dutch Doobadoo.

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren. Ik ga weer naar mijn hobbyzolder, nog even lekker aan de freubel. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

2 opmerkingen:

  1. Schitterende kaart heb je gemaakt.
    Mij heb je in ieder geval echt wel weten te inspireren.
    groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen