Pagina's

zondag 17 september 2017

Happy Birthday

 Hallo allemaal,

De nieuwe Dutch Doobadoo collectie ligt al in de winkel en wat is die weer gaaf! Mijn peetoom was jarig en voor hem maak ik ieder jaar een verjaardagskaart. Dit jaar is het deze kaart geworden.


Voor de basis heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Shape Art Tag gebruikt. Echt weer een gaaf basismodel dit. Lekker groot ook, dus je kan er weer veel op kwijt. De grootste maat heb ik overgenomen op wit cardstock en daarna 2 opeenvolgende kleinere maten uit het nieuwste designpapier van Maja Design.

Dutch Shape Art Tag
470.713.149


In het midden heb ik 2 stukjes designpapier op elkaar geplakt. Daarna over de gehele lengte nog 2 strookjes. Hier bovenop een blauwe mal van Noor! Design met een plaatje.  Het plaatje met de mal heb ik schuin op een stukje ribbelkarton geplakt. Dit heb ik met 3D foamblokjes gedaan zodat hierachter nog de kleine tag van Noor! Design geschoven kan worden. Omdat het een mannenkaart is, mocht de gearsmal van Noor! Design niet ontbreken. En ja, dan hoort natuurlijk het autootje er ook bij die ik rechtsonder heb geplakt.


En ach... een klein grapje erbij moet kunnen toch? Op het plaatje heb ik de Dutch Doobadoo Cardboard Art stropdas erbij geplakt. Alsof hij ervoor gemaakt is hahaha. In hetzelfde vel zitten ook snorren, brillen en hoeden. Naast het plaatje heb ik de bril en snor geplakt. De randjes iets bruin gemaakt met bruine distress inkt. En van de bril heb ik het bovenste witte papiertje eraf gehaald. Hierdoor komt het ribbelkarton tevoorschijn. Leuk effect, vind je niet?

Dutch Cardboard Art Mustaches
472.309.007

Dan nog een label met de tekst Happy Birthday en wat parels links en rechts onder in de hoek en klaar is de kaart. De parels heb ik gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen White.

Dutch Pearl Pen White
870.003.010

Ik hoop dat je het leuk vindt en dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je vragen? Stel ze gerust hoor! Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

1 opmerking: