Pagina's

woensdag 6 september 2017

Een wolk van een Baby

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie een geboortekaartje zien. Als basis heb ik een nieuwe shape art mal van Dutch Doobadoo gebruikt, de wolk.


Bij deze creatie heb ik het design papier "Carpe Diem" van Noor! Design gebruikt, ik heb hiervan alleen de blauwe velletjes genomen. Ik ben begonnen met wit karton, hierop kraft karton en vervolgens het design papier. Links boven heb ik een klein papieren kleedje gedaan. Hierop heb ik een echt blauw kanten kleedje geplakt, hier heb ik eerst een stukje van afgeknipt en deze aan de onderkant geplakt.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Cloud

Het babyplaatje heb ik gemat op de mooie ovaal van Noor! Design. Hierachter heb ik een stukje ribbelkarton van Joy! Crafts verwerkt. Al het kraft kleurige heb ik weer bewerkt met witte gesso van Dutch Doobadoo.

Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

Aan de linkerkant heb ik eerst uit wit karton de mooie swirl van Noor! Design gedaan, hierop de hartjes swirls uit kraft karton, dit is een vintage flourishes stans van Noor! Design. Hierop heb ik enkele bloemen verwerkt. Aan de rechterkant heb ik cardboard art fopspenen van Dutch Doobadoo gebruikt. Hierop strikjes van touw en twine met een bloemetje.

Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Fopspeen

De tekst heb ik geprint en hiervan een banner gemaakt. Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer een beetje heb kunnen inspireren. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe !

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer xxx


1 opmerking: