Pagina's

dinsdag 22 augustus 2017

Strandhuisjes

Eind maart is onze zoon 18 jaar geworden! Nu is ook de jongste dus volwassen... kleintjes worden groot! Ik probeer altijd wel wat te maken voor de kinderen en vind het leuk om dan iets te maken wat bij ze past. Hij doet de opleiding junior accountmanager en eind van vorig jaar/begin dit jaar liep hij stage bij een makelaar.  Omdat het van beide kanten zo goed klikte is hij na zijn stage overgestapt van de BOL-opleiding naar BBL en werkt er dus 4 dagen in de week en 1 dag naar school. Het moest dus iets worden wat met huizen te maken heeft.  Het werd een kaart met de leuke grachtenhuisjes van Dutch Doobadoo.


Op kraft karton tekende ik de mal (Card art Houses) over en daarna op het designpapier "Summertime" van Maja Design, knipte het uit en smeerde langs de randen wat witte gesso van Dutch Doobadoo. 


Op het linker huisje staat al een ligstoel klaar onder de boom. Een vogelhuisje erbij en in het gras loopt een poesje. Dit huisje stond te koop maar is verkocht!  Bij het makelaarskantoor waar hij werkt, plaatsen ze niet Verkocht op het Te koop bord wanneer het verkocht is maar Gefeliciteerd. Heb het bord even van hen geleend en verkleind.

Een gezellig raam met rolgordijn waar langs een wingerd bloeit. Omdat blauw de lievelingskleur is van Maurice bloeien er blauwe druifjes onder het raam. Bij het hek staan een bezem en gieter in het gras.


Omdat hij met mede-studenten een mini-onderneming was gestart via school waar ze fruitboompjes verkopen, heb ik bij dit huis een appelboom gepoot.  Jammer genoeg moest hij de mini-onderneming verlaten doordat hij BBL ging doen. Maar hij helpt nog wel mee met de productie. Bij de appelboom staat de ladder maar ook een regenton, snoeischaar en kaplaarzen. Gelukkig vond hij het erg leuk!

470.713.311 Card Art Houses

Groetjes,
Tineke

2 opmerkingen: