Pagina's

zondag 6 augustus 2017

Sea

Hallo allemaal,

Vandaag een kaart van mij met de shape art 470.713.635 van de schelp. Tja, helemaal mijn ding natuurlijk want het heeft met de zee te maken.


Allereerst heb ik als basis de schelp 1 x uitgetekend en geknipt uit wit cardstock. Vervolgens heb ik dit nog een keer gedaan uit designpapier,  waarbij ik door de mal de "strepen" ook op het designpapier heb gezet, Deze "strepen" heb ik uitgeknipt zodat het een soort losse delen werden. Deze heb ik aan de randjes bruin gemaakt. En op de witte basis geplakt.


Daarna heb ik de easel kaart gemaakt.  Hiervoor heb ik een strook van 28 cm bij 14 cm gerild op 7 en 14 cm. De vouw die dus staat heb ik net zo geknipt als de schelp. Zo zie je niet dat de schelp 
daar tegenaan is geplakt. De bodem heb ik met blauw designpapier beplakt. En toen kon het leukste beginnen, het versieren.


Hiervoor heb ik diverse stansjes gebruikt die met de zee te maken hebben. Natuurlijk wat vissersnet en schelpjes erbij en ook het leuke softboard van de bubbles mocht niet ontbreken. Die heb ik op de schelp geplakt.

470.713.635 Card Art Schelp

En de grote bubbel/parel, die heb ik uit wit cardstock getekend en geknipt en vervolgens heb ik er glossy accent opgedaan. Nu lijkt het net alsof deze van glas is. Nog een leuke tekst en wat bloemen erbij en toen was hij wel klaar.

478.007.015 Softboard Art Bubbles

Ik vind dit weer een hele leuke shape art en zal hem zeker nog vaak gaan maken.

2 opmerkingen: