Pagina's

zondag 20 augustus 2017

Joy to the World

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie weer een kerstcreatie zien. Als basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape art mal Label 5 gebruikt.


Ik ben begonnen met kraft karton, hierop wit karton van Joy! Crafts en vervolgens het design papier van Noor! Design "Christmas Eve". Rechtsboven heb ik de mooie ster van Noor! Design gedaan. Het papieren kleedje heb ik door midden geknipt en boven en onder op de kaart geplakt. Het plaatje uit de Vintage plaatjes set van Noor! Design "Happy Holidays" heb ik gemat op de nieuwe rechthoek stans van Noor! Design.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Label 5

De stans heb ik eerst gestanst uit wit karton en vervolgens gemat op kraft karton. Rechts op de hoek heb ik nog de kerstster met swirls gedaan. Links boven heb ik een label uit de collectie Dutch Label art van Dutch Doobadoo geschoven. ok de ronde label is van Dutch Doobadoo.

Dutch Doobadoo - Label Art - Xmas (white)

Aan de linkerkant heb ik nog het mooie nieuwe takje van Noor! Design onder het bloementoefje verwerkt. Nog een kantje, wat houten sterretjes en 2 rode plakparels om de kaart af te werken. Al het kraft karton heb ik weer bewerkt met Gesso. Alle randen zijn eerst met de distresser bewerkt.

Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml      Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue

Mijn kaarten plak ik altijd met de Schotch Advanced Tape Glider, de kaart blijft lekker soepel en wordt niet zwaar. De bloemen plak ik altijd met Hobby Glue van Dutch Doobadoo.

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

2 opmerkingen: