Pagina's

dinsdag 29 augustus 2017

Happy Birthday

Goedemorgen allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer een nieuwe creatie laten zien. Deze keer ben ik met verschillende artikelen aan de slag gegaan.


De prachtige schelp is een Dutch Card art mal van Dutch Doobadoo.

PRE-ORDER 3 - Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Conch

Hierop heb ik ook enkele nieuwe artikelen van Noor! Design gebruikt. Ik ben begonnen met de schelp uit te tekenen op kraft karton.

Het bovenste gedeelte van de schelp:

Ik ben begonnen met een stukje ribbelkarton. Hierop heb ik aan de rechterkant de softboard art bubbles van Dutch Doobadoo geplakt.  Het plaatje heb ik gemat op de nieuwe rechthoekige mal van Noor! Design. Bij deze stans zit ook nog een snijmal om de rechthoek te matten, dit heb ik gedaan op blauw design papier. 

PRE-ORDER 3 - Dutch Doobadoo - Dutch Softboard Art - Bubbles A5

Rechtsonder heb ik het hekje uit wit karton gestanst. Hierop wat zeewier van Noor! Design en wat natuurlijk materiaal. aan de linkerkant heb ik een stukje visnet gebruikt. Rechtsboven heb ik nog de zeemeeuw gedaan. Aan de linkerkant heb ik een stukje visnet geplakt, hierop enkele schelpjes gedaan. Ook een flesje mag hier natuurlijk niet ontbreken. Hierin heb ik een klein stukje design papier gedaan. Linksboven nog een witte strik van organza lint.

Onderste gedeelte van de schelp:

Hierop enkele stukjes design papier verwerkt, ook weer een stukje ribbelkarton. Het woordje "Happy Birthday" hoort, evenals de rechthoek waarop ik het geplakt heb, bij de nieuwe rechthoekige mal. Ook hierop weer een zeemeeuw aan de bovenkant gedaan. Aan de linkerkant heb ik weer wat natuurlijk materiaal gebruikt, het resterende stukje hek en hierop de strandloper geplakt.  Aan de rechterkant nog een stukje visnet, weer wat zeewier, enkele schelpjes en parels. Ik heb alles weer bewerkt met witte gesso van Dutch Doobadoo.

Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren met mijn creatie. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

3 opmerkingen: