Pagina's

vrijdag 10 maart 2017

You're Lovely

Goedemorgen allemaal,

Deze keer ben ik aan de slag gegaan met verschillende stempels, panpastels en mask stencils.


Ik heb een klein notitieblokje gepimpt. Ik ben begonnen met een stukje wit karton, hierop als eerste de tulp gestempeld met zwarte stempelinkt. Hierna heb ik de tulp nog een x gestempeld op een stukje printpapier en deze uitgeknipt, deze heb ik met een dubbelzijdige lijmpen ingesmeerd, nadat deze droog was, heb ik dit op de andere tulp geplakt.

Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Grunge dots A5

Hierna heb ik met enkele mask stencils en Versamark verschillende patroontjes aangebracht. De mask stencils zijn van Dutch Doobadoo en Noor! Design. Ook de kleine ATC mask stencils van Noor zijn hier uitermate geschikt voor. Vervolgens heb ik mijn PanPastels gepakt en ben lekker aan het inkleuren geweest. Gewoon met een draaiende beweging over het papier heen, zorg ervoor dat je geen harde randen krijgt.

Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - A5 Circle

Intussen heb ik de tulp nog een keer gestempeld op aquarel papier en heb deze ingekleurd met Derwent Inktense potloden, dit zijn potloden op waterbasis. Toen de achtergrond zover klaar was, heb ik eerst fixatie erover heen gedaan. Daarna heb ik de ingekleurde tulp erop geplakt, de tekststempel eroverheen gestempeld en klaar is je boekje. Verder heb ik met diverse andere stempels nog wat accenten aangebracht.

Ik vond het echt geweldig om te doen, er zullen zeker meerdere creaties met deze techniek volgen. Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

3 opmerkingen: