Pagina's

donderdag 2 maart 2017

Een bloemetje voor Jou

 Ik maak nu het liefste projecten met frisse zachte kleurtjes om het voorjaarsgevoel los te maken. Ik ging aan de slag met de Dutch Dobadoo camera. Heerlijk mooie frisse lentekleurtjes met knipvellen van schattige plaatjes. Prachtige bloemen ook erbij. Deze kaart is  bij Jenine bezorgd. Ik had haar al eerder een kaartje gestuurd maar nu nog eens om haar wat op te vrolijken.De basis voor mijn kaart is Card art Camera van Dutch Doobadoo. Van tijd haal ik deze weer tevoorschijn omdat hij is zo leuk blijft. Op de camera staan gezellige buxusboompjes met hartjes. Een klein strikje om het stammetje. Achter de gieter een mooie roos met blaadjes. Bovenop de gieter zit een vogeltje. Als "flitser" leuke plakparels.


Hier de "foto" uit de camera gehaald. Om het makkelijk uit de camera te halen, heb ik bovenaan een "handvat" geplakt die ik maakte met het middenstuk van de Bag topper. Het designpapier past zo mooi bij de afbeelding.


Op de "foto" de afbeelding op een cirkel frame geplakt.  Een paar mooie rozen erbij met kleine vlindertjes die een glinsterlaagje kregen met de Wink of Stellapen. Ook nog wat hartjes erbij geplakt.

Een gezellige dag!

Groetjes,
Tineke

4 opmerkingen: