Pagina's

dinsdag 14 maart 2017

Luieremmer

Goedemorgen allemaal,

Vandaag heb ik weer een nieuwe creatie voor jullie. Ik heb de Card art mal "Emmer" van Dutch Doobadoo gebruikt. Ik heb er een luieremmer van gemaakt, dit idee had ik gelijk al in mijn hoofd en gelukkig had ik nog een kleine luier liggen.


Ik heb de emmer uitgetekend op wit karton. Hierop heb ik het schitterende Papier & Stansblock La Vie Est Belle - Little Miracles gebruikt. Linksboven heb ik een klein papieren kleedje gedaan. Het plaatje heb ik gemat op een vierkante mal van Noor! Design. De takjes onder het bloementoefje hoort bij deze mal. Het slabbetje komt uit de serie One of a Kind "Baby".

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Emmer

Het geƫmboste gedeelte heb ik geschuurd met een schuurblokje van Joy! Crafts. Zo krijg je een mooi lichter effect. Hierop heb ik een paar klein plakparels gedaan. Rechts heb ik een labeltje gehangen, de bingo kaartjes, plaatje, banner en label zitten allemaal in het stansblok, dus je bent in 1 x klaar. De onderkant van de emmer heb ik dicht geplakt.

Ik hoop dat ik jullie met mijn luieremmer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

2 opmerkingen:

  1. Heel leuk idee om de mal van de emmer zo te gebruiken. Erg mooi geworden. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk idee! En wat is het een vrolijk geheel geworden.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen