Pagina's

vrijdag 3 maart 2017

Egg Hunt

Goedemorgen allemaal,

Buiten vriest het nog, maar zo langzamerhand gaan we toch weer richting voorjaar. Voor mij kan het niet snel genoeg gaan. Ik heb deze keer een kip gemaakt, geheel in het teken van Pasen. 


Hiervoor heb ik de nieuwe Dutch Box Art "Kip" van Dutch Doobadoo gebruikt.

Dutch Doobadoo - Dutch Box Art - Kip

Ik ben begonnen met wit karton, ik heb eerst de kip uitgetekend en geknipt/gesneden. Hierna heb ik hetzelfde gedaan met het design papier.   Daarna heb ik alle kleine stukjes uit het papier gesneden en volgens mal opgeplakt. Dit heb ik met 3D kit gedaan, zodat je meer diepte krijgt. Alle randen heb ik bewerkt met distress inkt Walnut Stain. 

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Ovaal

Daarna heb ik de Dutch Shape Art mal "Ovaal" gepakt. Ik heb de kleinste maat 2 keer uitgesneden en op elkaar geplakt. Hierop heb ik de kip vast gezet. Met mos en natuurlijk materiaal heb ik de onderkant bekleed. Nog wat eitjes erop, bloemen, takjes en veertjes. Op het rechter bloemetje heb ik nog een vlieg gedaan, dit is een Laser paper art van Dutch Doobadoo.

Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Insecten

De bovenkant van de kip (staart en kop) heb ik met een heel klein stukje tape vastgezet. Ik hoop dat ik jullie hiermee weer wat heb kunnen inspireren. 

Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

1 opmerking: