Pagina's

maandag 26 december 2016

Summertime

 Hallo allemaal,

Kijk eens hoe geweldig leuk de Card Art schort.  Ik ben ermee aan de slag gegaan en heb deze kaart gemaakt.


Ik heb de basis overgenomen uit kraft papier. De mal is dubbel en na het uitknippen/uitsnijden vouw je hem dicht. Daarna de binnenmaat overgenomen uit designpapier. De zakjes heb ik ook uit designpapier gehaald. 

Dutch Doobadoo Card Art Schort
470.713.616

Bij het opplakken alleen de rand van lijm voorzien en daarna op het schort geplakt. Aan de bovenkant heb ik nog een stukje kant geplakt. In de onderste zak heb ik een label ingeschoven. De label is van Noor! Design. 


Ook aan het bovenste zakje heb ik een stukje kant gehangen. De ovenwant komt uit een Dutch Doobadoo Kraft Art vel Kitchenware.

Dutch Doobadoo Craft Art Kitchenware
479.002.004

Ik heb er nog even een pareltje op gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen Wit.


Ook de deegroller komt uit het Kraft Art vel Kitchenware. Natuurlijk moest er ook nu weer een blommeke erbij. En bij een blommeke horen ook blaadjes. De kraft bladeren komen uit de Dutch Doobadoo Kraft Art vel Leaves.

Dutch Doobadoo Craft Art Leaves 2
479.002.009

De andere groene bladeren zijn van Noor! Design, net als de witte swirl. De groene bladeren heb ik na het stansen en embossen in de mal laten zitten en het ge-emboste gedeelte groen gekleurd met distress inkt. Dan haal je het papier uit de mal en maak je de mal weer schoon met een babydoekje.


En hoe leuk is bij dit papier de aardbei mal van Noor! Design. En ook het schijfje citroen of sinaasappel (wat je wilt hihi) komt uit de Dutch Doobadoo Kraft Art Kitchenware.


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

2 opmerkingen: