Pagina's

zaterdag 17 december 2016

Sketch challenge nr. 22

Goedemorgen lieve allemaal,

Vandaag laat ik jullie de sketch challenge nr. 22 van Dutch Doobadoo zien. Wat blijft het toch altijd leuk om dit te maken maar vooral ook wat jullie er van gaan maken. Deze keer word model Card art Stand Up card oval 470.713.304 voor de Challenge gebruikt.


Alles natuurlijk met potloot omgetekend en daarna uitgeknipt. Toen ergens tegen aan gezet zodat het ook zó blijft staan. Dan begonnen met stukjes foamball clay en de paper art boompjes 472.948.043. O ja, natuurlijk heb ik alles weer ruw gemaakt met de distresser en daarna distress vintage photo alle randjes beinkt. 


De altijd lieve Mo heb ik gekleurd met Sennelier en dan uitgeknipt. De Joy boompjes ben ik effe met de distress ink overheen gegaan omdat ik geen mooi groen papier kon vinden. Zo heb je toch altijd een bijpassende kleur. Dat heb ik ook met het gras en de blaadjes gedaan, zodat je één geheel krijgt.  
De boompjes heb ik vast gezet met een klodder kit. De boompjes er gewoon in gezet. Daarna wat mos er omheen en je ziet er niks meer van. 


De achterste takken heb ik ook heel lichtjes eerst wat distress ink gesmeerd.


Ook de houten ornament Winter heb ik glossy accent en daarna ook weer de ijskristallen overheen gestrooid. Ik vind het een mooi effect. Een beetje glimmertjes maar niet te veel. 
Daar hou ik niet zo van.


De houten ornament fiets heb ik eerst versamark gebruikt en daarna embossing poeder. Effe verwarmen met de headgun en dan heb je best een mooi effect. De fiets heb ik expres wat schuin gezet, zodat het net lijkt of het ventje z'n fiets daar neer geparkeerd had en toen is gaan zingen. Echt een jongens ding.

470.713.304 Card Art Pop Up Card Oval

Dat was het weer voor vandaag.  Heel veel plezier met het maken van jullie sketch. Mocht je ook mee willen doen kom dan een kijkje nemen op onze Challenge pagina.


Een lieve groet, 
Carla. Xxx

1 opmerking: