Pagina's

donderdag 8 december 2016

Christmas

 Hallo allemaal,

Vandaag heb ik, hoe kan het anders in deze tijd hihi, een kerstkaart voor jullie. Deze keer is het een CAS kaart. Vooral als je in tijdnood komt, is een CAS kaart altijd handig omdat die snel klaar is.


Voor de basis heb ik de toffe Shape Art Shield 2 gebruikt. 

Dutch Doobadoo Shape Art Shield 2
470.713.140

Ik ben begonnen door de grootste maat uit kraft papier te halen, dan een maatje kleiner uit wit cardstock en nog een maatje kleiner uit zwart cardstok. Het kraft papier en witte cardstock heb ik alvast op elkaar geplakt.


De ijssterren in het zwarte papier heb ik gemaakt met de Dutch Doobadoo Mask Art Ice Stars. Ik heb hem deze keer niet ingesmeerd met structuurpasta of inkt, maar ge-embost. Je legt de mask op het zwarte papier en dan embos je dit door de stansmachine. De ijssterren komen hierdoor wat omhoog. De ijssterren heb ik eerst nog lichtjes bewerkt met versamark en daarna heb ik het een kleurtje gegeven met de metallic kleur goud van PanPastel. Ik heb de kleur licht gehouden. Door vaker met de spons en panpastel erover heen te gaan, wordt de kleur ook intenser.

Dutch Doobadoo Mask Art Ice Stars
470.715.030

En uiteraard mogen ook deze keer de parels niet ontbreken. Ik heb ze gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen Goud. 

Dutch Doobadoo Pearl Pen Goud
870.003.100

Ook op de banner heb ik pareltjes gemaakt. Zowel de banner als de stempel zijn van Noor! Design.


Bij een kerstkaart horen natuurlijk ook poinsettia's. Deze komen uit de one of a kind set van Noor! Design. Ik heb ze gekleurd met PanPastel.  Ik hoop dat ik je een beetje inspiratie heb kunnen geven. 

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

1 opmerking: