Pagina's

donderdag 22 december 2016

Merry Christmas

Goedemorgen allemaal,

Afgelopen maand is er weer een super leuke doosjes mal van Dutch Doobadoo uitgekomen, de French Fries. Ik heb er een kerstdoosje van gemaakt. 


Echt ontzettend leuk om er iets lekkers in te doen Ik had dit doosje al even gemaakt, maar was er nog niet aan toegekomen om er een blogpost voor te schrijven, soms heb je dat wel eens.

Dutch Doobadoo - Dutch Box Art - French Fries

De afbeelding met het hulsttakje heb ik passend op het doosje gemaakt. In de ticket heb ik met letter stickers het woordje "xmas" geplakt. Links heb ik een kerstboom van Noor! Design gedaan met daarop de kleine vintage flourishes hertjes. De hertjes heb ik bewerkt met distress inkt. Aan de bovenkant van het doosje heb ik de prachtige Doily Winterwishes van Noor! Design geplakt, Deze heb ik door de helft geknipt.

Hierop heb ik de vintage flourishes hulststakjes uit groen karton gedaan, deze heb ik bewerkt met een beetje witte Gesso.

Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

Vervolgens heb ik er nog een strik op geplakt met hierop een wit roosje. In het doosje heb ik nog de woorden Merry Christmas van Noor! Design gedaan. En ja .... als laatste natuurlijk de overheerlijke chocolaatjes erin , jammie jammie.

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren, alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

1 opmerking:

  1. Super leuk dit french fries doosje en geweldig voor de kerst als cadeautje toch? Fijne kerstdagen en een gezond en creatief 2017. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen