Pagina's

vrijdag 22 juli 2016

Winter Wishes

Hoi allemaal,

Vandaag een kerst kaartje in blauwe ijs-tinten. Kerst kaartjes kun je eigenlijk in alle kleuren maken, je moet het gewoon doen.Voor deze kaart heb ik de  Dutch Card Art A4 Swing card 470.713.306 gebruikt. De basis is een stevige cardstock hier uit de kaart met de shape uitgetekend en geknipt. Uit de shape met design papier de kleinere stukken uitgetekend en geknipt. Onder het lieve afdrukje heb ik wat gaas gebruikt en een muziek lint.


Rond om het afdrukje heb ik de Dutch Paper Art A5 Snowflakes 472.948.003 op de uitgestanste sneeuwsterren stans geplakt, je ziet het niet heel goed, ik heb dat met perkament papier gestanst.


Op deze foto zie je wel de uitgestanste sneeuwvlokken uit perkament papier. Onder zie je nog de tekst  winter wishes deze tekst komt uit  Dutch Paper Art A5 Winter 472.948.034.


 De sneeuwvlokken uit deze paperart zitten ook aan de andere kant van de kaart bij de sneeuwbomen en herten.


Op het jurkje heb ik nog de Dutch Pearl Pen White 28 ml bl.spraynozzle Artikelnummer: 870.003.010 gebruikt, wat kleine pareltjes aangezet.Het afdrukje heb ik met Twinkling H2O gekleurd, zijn meer fellere kleurtjes en het geeft een glimmertje zo schattig. Fijne dag allemaal 

3 opmerkingen: