Pagina's

vrijdag 15 juli 2016

Even voorstellen...

Goedemorgen lieve mensen,

Vandaag laat ik jullie een vrolijk zomers kaartje zien. Het beloofd vandaag ook een hele mooie zomerse dag te worden. Genieten dus! Dit kaartje is ook speciaal voor Dutch Doobadoo omdat ik gevraagd ben om in hun team te komen en ik heb natuurlijk ja gezegd!

Voor de mensen die me nog niet kennen, Ik ben Carla van Randwijk-de Graaff, getrouwd en heb een tweeling van 13, een stiefzoon ook 13 jaar en een stiefdochter van 17 jaar. We hebben ook twee lieve katten genaamd Doerak en Katy. Ook nog een stelletje pijlgifkikkers, gekko en boomkikkers. Ook houden we heel erg van de natuur en ben daar ook vaak te vinden. Bijna elke avond vindt je me aan de knutseltafel of zit ik te haken. Zoals jullie vast wel weten zit ik  ook in het team van GE-WE hobby en ook bij Craft Emotions wat echt Super leuk is om te doen. Genoeg maar weer over mezelf...


Ik ben aan de slag gegaan met Dutch doobadoo shape art medal 470.713.130 en heb dit met cardstock en designpapier gcombineerd. Het is een prachtig, vrolijk papier dus veel meer heeft de kaart niet nodig.

Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en tot snel!  Een hele fijne dag allemaal!
Een lieve groet, 

Carla

1 opmerking: