Pagina's

maandag 4 juli 2016

Happy Birthday

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik voor jullie een superleuk envelopje. Erg leuk om hier bijvoorbeeld geld in te doen, maar ook een cadeaukaart past hier precies in. De mal die ik hiervoor gebruikt heb is de Dutch Doobadoo Envelope Art Fold Bag. 


De basis van de envelop heb ik overgenomen uit wit cardstock. De rilranden ga je rillen. In het midden zie je een streep. Dit is een snijrand. 

Dutch Doobadoo Envelope Art Fold Bag
470.713.031


Hier past het lipje van de envelop door. 
De binnenmaten op de mal heb ik overgenomen op en uitgeknipt uit designpapier van Noor! Design. 


Hier kun je de snijrand wat beter zien. Bovenop de envelop nog bloemen geplakt. Deze zijn van Noor! Design en onderaan de lieve kersjes. Die zijn ook van Noor! Design.

Dutch Doobadoo Paper Art Blaadjes
472.948.002


Achter de bloemen heb ik nog wat blaadjes gedaan. De witte blaadjes zijn de Paper Art blaadjes van Dutch Doobadoo. Ze zijn zo leuk en handig. Gewoon uit het vel knippen en opplakken maar. Je hoeft niets te stansen. Dat is toch wel heel handig toch?


Hier nog een foto met de binnenkant van de envelop. Zo zie je hoe die gevouwen is. Ik heb de binnenkant van de bovenflap beplakt met designpapier.   Van de binnenmaat van de envelop heb ik nog een apart kaartje gemaakt. De binnenmaat heb ik overgenomen uit wit cardstock en daarna een stukje designpapier erop geplakt. Die heb ik iets kleiner gesneden dan het witte cardstock. 

Een snelbindermal erop met de stempel van Noor! Design. Ook de vlindertjes zijn van Noor! Design. En klaar is je envelopje. Ik vind het echt een supergaaf model en ga hem zeker vaker maken!. Weet je dat hij ook leuk is te gebruiken voor kinderverjaardagen? Vaak wordt dan geld of een cadeaukaart gegeven. Je zoon/dochter kan de envelop zelf versieren. En zo heeft hij/zij dan een origineel en persoonlijk cadeautje voor de jarige. Dat is toch superleuk!

Ik wens je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

2 opmerkingen:

  1. Inderdaad is dit een heel leuk envelopje, heb dit ook al gemaakt, maar jij hebt er wel iets heel moois van gemaakt! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zeg! Pfff, weer een mal voor op mijn lijstje....

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen