Pagina's

woensdag 11 mei 2016

Sea you .....

 Hallo allemaal,

Zijn jullie ook zo'n fan van de MDF Shadowboxen? Ik vind ze echt super! En we hebben bij Dutch Doobadoo weer een nieuwe Shadowbox erbij. En weer een hele gave hoor! Ik ben ermee aan de slag gegaan en heb er een maritieme versie van gemaakt.  


De shadowbox bestaat uit 2 delen. Ik ben begonnen door beide delen in de witte gesso van Dutch Doobadoo te zetten. Toen deze droog waren, heb ik er designpapier (van Noor! Design) achter geplakt.

Dutch Doobadoo Shadow Box 3
460.440.260

Dutch Doobadoo Gesso White
870.002.010


Ik vond het een beetje kaal om het hout zo wit te laten. Dus heb ik op de rechterkant de Dutch Doobadoo Mask Wavy Stripes gelegd en bewerkt met blauwe inkt. 

Dutch Doobadoo Mask Art Wavy Stripes
470.715.037


Gewoon een klein stukje en je krijgt net dat leuke effect. 


Hetzelfde heb ik ook gedaan in de 2 vakken links onder. Maar nu heb ik deze bewerkt met witte inkt. 


Kennen jullie de Dutch Doobadoo Paper Art Nautical? Een heel leuk vel met diverse afbeeldingen met maritiem als thema. Dus dan begrijp je wel dat ik die gewoon erbij moest gebruiken. 

Dutch Doobadoo Paper Art Nautical
472.948.025

Ik zag deze scheepsbel en die paste precies op die leuke kleine labeltjes van Noor! Design.


Hier nog een keer de shadowbox staand gefotografeerd. De mallen en stempels die ik gebruikt heb, zijn allemaal van Noor! Design. Want die passen er toch gewoon super bij?

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen? Stel ze gerust hoor! En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar jouw Shadowbox. Want je kunt deze op verschillende manieren oppimpen. Bijvoorbeeld door er een heel persoonlijk cadeautje van te maken voor moederdag met allemaal foto's van de kinderen en/of kleinkinderen.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig project is dit geworden en vooral het Maritiem thema spreekt mij aan! Heel mooi gedaan. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jolara WOW that's fantastic. Your creation is an optical highlight, I love the arrangement of all little deco. Absolutely stunning.
    With best regards Petra

    BeantwoordenVerwijderen