Pagina's

dinsdag 3 mei 2016

Enjoy the Little Things

Afgelopen maand is er van Dutch Doobadoo weer een ontzettend leuk MDF Photoframe 460.440.030 uitgekomen. Deze kan je gebruiken om een foto in te verwerken, maar uiteraard kan het ook met Vintage plaatjes of een ingekleurde stempel.


Om het frame te laten hangen heb ik de Bindringen van Joy! Crafts gebruikt.

Dutch Doobadoo - MDF Art - Fotolijst    Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Borders

In het midden heb ik de prachtige rozenstempels gebruikt, deze heb ik ingekleurd met de l'Aquarelle van Sennelier. Dit blijf ik toch een geweldig kleurmedium vinden.


De tekststempel heb ik gestempeld met de Versafine Crimson Red. Achter de tekst heb ik nog de Swirl mal gebruikt. Deze swirl heb ik in meerdere "kleine" swirls geknipt aangezien deze te groot was om in z'n geheel te gebruiken op dit project.Als je goed kijkt zie je dat ik ook nog een klein stukje Laser Paper Art Borders 472.948.020 van Dutch Doobadoo verwerkt heb op deze creatie.


Aan de bovenkant heb ik nog wat gestansde takken geplakt, een beetje mos en wat vogels. De kleine papieren vogels zijn van een Paper Art vel Birds 472.948.024 van Dutch Doobadoo.

472.948.024 Laser Paper Art A5 Birds

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt weer voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.

1 opmerking:

  1. Mooi gemaakt! Ik ben zelf niet zo van de MDF artikelen maar deze is wel erg mooi!! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen