Pagina's

dinsdag 17 mei 2016

Live Life

Vandaag wil ik jullie weer 2 kaartjes laten zien die ik gemaakt heb met de Gelli Plate. Dit is toch zó leuk om te doen! Voor deze techniek met de Gelli Plate zijn de Mask stencils van Dutch Doobadoo ook echt onmisbaar.


Voor de eerste kaart heb ik de set Mini's gebruikt. Hiervan heb ik de cirkel gebruikt, deze heb ik 2x afgedrukt op de kaart. De kleurtjes Distress inkt die ik hiervoor heb gebruikt zijn:
Abandoned Coral, Cracked Pistachio, Carved Pumpkin & Mermaid Lagoon.

Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art A5 - Bubbles     Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Grunge dots A5

Voor deze kaart heb ik het Mask Stencil Grunge 470.415.101 en Bubbels 470.415.017  van Dutch Doobadoo gebruikt. Om de cirkels te accentueren heb ik de Faber Castell Polychromos gebruikt. Daarna wat witte accenten gezet met de Sharpie pen en daarna wat glitters er overheen met de Wink of Stella - Clear.


Voor deze 2de kaart heb ik de 10,2 (4 inch) ronde Gelli Plate gebruikt. Hierop heb ik de mask stencil Bubbles 470.715.017 van Dutch Doobadoo gebruikt. Ook hierbij weer geaccentueerd met Faber Castell Polychromos, accenten gezet met de Sharpie pen en glitters gemaakt met de Wink of Stella.

Ik hoop dat ik jullie met deze kaarten weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor de reacties die jullie steeds achterlaten.

1 opmerking:

  1. Fantastisch effect met de gelli plate. Denk dat ik deze toch ook maar aanschaf. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen