Pagina's

zondag 15 mei 2016

Just because I Care

Goedemorgen allemaal,

Ik ben me toch dol op deze Shape Art mal van Dutch Doobadoo. Heerlijk om zoveel kwijt te kunnen op een kaart maar niet te druk. Ik hou daar wel van!


Ik ben begonnen met wit karton, vervolgens kraft karton en daarop design papier. Links boven heb ik een ronde blauwe mal van Noor! Design gebruikt. Hierop heb ik donkerbruin scrappapier gedaan, tevens heb ik nog een stukje ribbelkarton van Joy! Crafts gebruikt, hierop een stukje kant gedaan.

PRE-ORDER 1 - Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frames 4

Aan de rechterkant heb ik een vintage flourishes labeltje gebruikt, hierop een tekst eveneens van Noor! Design. Op dit labeltje heb ik een strikje gedaan van touw. Links onder heb ik de hulsttak van Noor! Design geplakt, gestanst uit wit karton. 

Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Birds

Hierop een witte strik met een drietal rolroosjes van Noor! Design, ook deze zijn uit kraft karton gemaakt. Rechts van het plaatje heb ik het hekje en de gieter gebruikt uit de One of a Kind "Spring Set". ovenop het hekje heb ik een vogeltje van Dutch Doobadoo gedaan.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie ook weer wat heb kunnen inspireren. Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend en tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart weer hoor, en die kleuren zijn ook mooi. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart heel mooi geheel !
  Groetjes doris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie kaart, de kleuren doen het goed zo.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen