Pagina's

maandag 7 december 2015

Snow Globe

Hoi allemaal,

Vandaag een mooie sjieke kerstkaart met een standaard. Dit is een van de nieuwste shapes van Dutch Doobadoo, zo leuk om te maken, maar het hoeft natuurlijk niet alleen voor de kerst, denk is aan verjaardagen met leuke confetti erin.

Ik heb als eerst de Card Art Sneeuwbol artikelnummer: 470.713.591, op wat stevig wit cardstock overgetekend. Het midden stuk eruit geknipt en de achterkant twee keer uitgeknipt waarbij ik een achterkant heb laten zitten en 1 uitgeknipt.  Hier achter heb ik een stuk mica gebruikt die je later vast plakt aan de ander kant van de kaart.


Als eerste heb ik alles bekleed met het Paperbloc Shabby Christmas van Noor design. De achter kant met een sneeuw design bekleed. Met diverse stansen een winter tafereel gemaakt.


Zodra alles goed vast en droog is kan je de kralen op de kaart leggen dan  de smalle randen beplakken met 3D tape. Zo plak je de Sneeuwbol dicht zodat  je een schudkaart krijgt.


Ik heb om de bol een mooie dikke parel ketting geplakt en onder de sneeuwbol wat bolletjes lint en bloemen met een licht gewicht engeltje aan de onderkant geplakt.


De sneeuwbol staat op  de Dutch Doobadoo Card Art Kaartenstandaard artikel nummer:470.713.550 . En op het mica raam heb ik de tekst Noël geplakt deze komt uit vel 479.002.012 Laser Paper Art A5 Kraft Christmas.


De kaart is niet te dik en kan verstuurd worden via brievenbus post, zo heb je toch een speciale kerstkaart gemaakt , en schudkaarten doen het altijd goed. Veel plezier met maken van je eigen schudbol

XX 

1 opmerking: