Pagina's

dinsdag 5 september 2017

Deugniet & Prinses

Alle jaren dat onze dochter Jacqueline moeder is, heb ik wat voor moederdag gemaakt wat kleindochter Martine aan haar mama kon geven. Vorig jaar had ik tegen haar gezegd dat het het laatste jaar was en dat ik het volgend jaar (dit jaar dus) aan de juf over zou laten. Zo dacht ik er nog steeds over...tot vorige week. Ik bedacht dat ik het niet eerlijk tegenover kleinzoon Guido vond. Dus ik ben maar eens gaan verzinnen wat ik nu eens kon maken. En het werd een shadowbox in een beetje Mixed Media stijl met scrappen.


De MDF shadowbox 3 van Dutch Doobadoo verfde ik eerst met de zwarte gesso. Daarna bewerkte ik het met Inka gold zilver tot een zilveren metallic look. Diverse foto's op maat gemaakt en erachter geplakt.  Ook wat teksten gestempeld en de namen van de kleinkinderen met de label letters van Tim Holtz erbij gezet. Verder opgepimpt met wat bloemen, hartjes en chipboard teksten die ik bewerkt heb met crackle paint van Tim Holtz.


Traditiegetrouw wilde ik foto's maken maar pfff... dat was een hele happening zo samen.  Guido vond uiteraard het folie zo heerlijk knisperen tot ergernis van Martine. Want hij mocht het niet kapot maken.... Hoe ik ook zei dat zij dat ook deed toen ze klein was. Hij mocht er gewoon niet meer aanzitten! Ze hield het wel alleen vast...


Martine vertelde hier ff tegen Guido dat zij het wel vasthield en zijn rammelaar moest in zijn andere handje.


Toch wel lief samen !

460.440.390 MDF Shadow Box 3

Groetjes,
Tineke

2 opmerkingen:

  1. Prachtig en wat een schatjes zijn die kleinkinderen van je Tineke, zo zoet samen op de bank! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuk gedaan! En wat een lieverds en vast ook deugnieten!

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen