Pagina's

donderdag 9 maart 2023

Wat eten we vandaag?

 Hallo allemaal, 

Dit kaartje heb ik gemaakt met de shape art "Noah" en bekleed met het designpapier "hippity hoppity" van Bella Lulu.

470.784.215

De gnoom die je op het kaartje ziet is de build up "gardening gnome".

470.784.196

En ik heb hem de muts opgegeven van de build up vogelverschrikker.


470.784.162

De wortels die je ziet waar de gnoom aan trekt, is het designpapier van Bella Lulu "hippity hoppity". Ik heb de gnoom in zo een stand gezet, alsof het lijkt alsof hij met man en macht aan die wortel staat te trekken. Met een zwarte fineliner en witte gellpen, 

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart en ik wens jullie nog een fijne dag verder.

Groetjes, 

 

2 opmerkingen:

 1. Hallo, Heeft u een betrouwbaar en betrouwbaar bedrijf nodig om een lening te krijgen om uw project te financieren, heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening of hypothecaire lening nodig? zoek niet verder weg dan Sunshine Financial Group Inc. Wij bieden allerlei soorten leningdiensten, zowel beveiligde als ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen en nog veel meer voor een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Schrijf ons voor meer informatie via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447360502110 en ontvang direct antwoord

  Ik weet dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest. Voor individuen die een financieel probleem hebben en daarvoor een oplossing nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een aandelenlening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld/inkomen, lage kredietscore etc.

  Maak u geen zorgen meer, want wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u maar wilt.

  Wij bieden 24 uur leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of stuur ons een bericht op WhatsApp: +447360502110 | & Ontvang direct een reactie.

  BeantwoordenVerwijderen