Pagina's

dinsdag 7 maart 2023

USA

 



Hoihoi,

Leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen op het blog! Ik ben dit keer aan de slag gegaan met de build up gardening gnome. 


Deze gnome is zo leuk om iets anders mee te bouwen. Dit keer heb ik het designpapier van de craftykit USA gebruikt.


473.005.039

470.784.196

Ik heb de baard, snor, het shirt en de broek van de mal overgetekend in de juiste kleuren cardstock en deze uitgeknipt. De snor en baard heb ik met distress oxide "lost shadow" geblend. De neus heb ik gemaakt met een cirkelpons van 2.5 cm doorsnede en heb deze toen een beetje ovaal geknipt.


470.713.801

De bril heb ik van het build up stencil "zomer" gemaakt. En de pet is van het build up stencil "kleding beer".


470.713.798

Het is zo leuk om te spelen met verschillende mallen! De toorts heb ik zelf getekend en het vuur wat je erin ziet, heb ik gemaakt met de punt van de baard van de gnoom. Verder heb ik gebruik gemaakt van het striped alphabet CCL-FR-CD174 van CraftLab en daar USA meer gestanst. Aan de linkerkant van de gnoom heb ik de circle shaker happy bday CCL-ES-CD159 van CraftLab gebruikt. Daarna heb ik het geheel geplakt op blauw cardstock er er een rand langs geknipt.

Ik hoop dat ik jullie met deze kaart weer heb kunnen inspireren en graag tot de volgende keer! 

Groetjes,

2 opmerkingen:

  1. Hallo, Heeft u een betrouwbaar en betrouwbaar bedrijf nodig om een lening te krijgen om uw project te financieren, heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening of hypothecaire lening nodig? zoek niet verder weg dan Sunshine Financial Group Inc. Wij bieden allerlei soorten leningdiensten, zowel beveiligde als ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen en nog veel meer voor een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Schrijf ons voor meer informatie via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447360502110 en ontvang direct antwoord

    Ik weet dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest. Voor individuen die een financieel probleem hebben en daarvoor een oplossing nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een aandelenlening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld/inkomen, lage kredietscore etc.

    Maak u geen zorgen meer, want wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u maar wilt.

    Wij bieden 24 uur leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of stuur ons een bericht op WhatsApp: +447360502110 | & Ontvang direct een reactie.

    BeantwoordenVerwijderen