Pagina's

donderdag 16 maart 2023

Ladybird

  


Hallo allemaal,

Ik heb dit keer een vliegende ladybug gemaakt. 


Deze heb ik gemaakt met het build stencil "ladybug".

470.784.217


 Het buikje heb ik gemaakt door het malletje eerst links te tekenen en daarna het stencil om te draaien en deze nog een keertje ertegen aan te tekenen. Zo ontstaat er een een volledig lijfje in plaats van een half lijfje.Op onderstaande foto kun je zien hoe het buikje dan gaat worden. Ik heb heel licht met rode inkt de rondingen in het lijfje gemaakt met een blendingtool. Op een stukje cardstock heb ik deze eerst getekend.(één streepje van het buikje en deze ronding geknipt en dit stukje gebruikt als malletje).


De vleugels heb ik vier keer getekend. Twee keer uit rood cardstock en twee keer uit vellum papier. Met een witte gelpen heb ik op het vellum wat lijnen getekend en op het rode cardstock heb ik de onderkant van het vleugeltje wat donkerder gemaakt met inkt (hiervoor heb ik als malletje de onderkant van de vleugel (omgedraait) gebruikt wat je hebt uitgeknipt).


De randjes van de vleugeltjes heb ik met wat bruine inkt beïnkt. De wangetjes met wat rode inkt en ik heb de voetjes iets kleiner geknipt. Ik heb een kaart gesneden (eerst de ladybug erop gelegd en daarna afgemeten hoe groot deze dan wordt). De randjes heb ik daarna met groen gemaakt met een blendingtool

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart, veel plezier met het maken ervan en tot de volgende keer!

groetjes,

6 opmerkingen:

 1. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van meneer Pedro hadden gekregen en ik besloot om onder hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Slechts 5 dagen later bevestigde ik mijn lening op mijn bankrekening, een totaalbedrag van $ 850.000,00 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte leningverstrekker nodig heeft om via hun e-mail een aanvraag in te dienen: pedroloanss@gmail.com. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo . Ik vraag me af waarom er geen voorbeelden meer op mijn blog lijst verschijnen , mis dit zo keek er altijd het eerst naar.
  groetjes Marjan. hobbyhooglandblogpost.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben geldschieter en ook financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypothecaire lening of lening nodig om uw project te voltooien? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We bieden allerlei soorten leningen, waaronder langlopende en kortlopende leningen, beveiligde en ongedekte leningen en nog veel meer. Schrijf ons voor meer informatie via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447360502110 en ontvang binnen een oogwenk een reactie.

  Een lening van een betrouwbaar en bekwaam bedrijf is wat u nodig heeft om uw doel te bereiken. Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen al uw ambities waar te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  * U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibel rentepercentage van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - U kiest de terugbetalingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop geen kans mis door een gebrek aan financiën. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld met financiële moeilijkheden te kampen hadden

  Voor meer informatie over ons leenaanbod kunt u ons uw leenverzoek sturen via
  E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447360502110

  Tussenpersonen/consulenten/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In het volste vertrouwen zullen we samenwerken in het belang van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Telegram @killhacks / @leadsupplier
  ICQ 752822040 / @killhacks
  Email hacksp007 @ dnmx.org

  Fresh Fullz Available
  USA UK CANADA AUS RU
  Fresh spammed & Verified
  Legit fullz with all necessary info included

  SSN DOB DL
  CC WITH CVV
  HIGH CREDIT SCORES PROS
  DUMPS WITH PINS TRACK 101 & 202
  DL SCAN FRONT & BACK
  BUSINESS EIN COMPANY FULLZ
  FULLZ FOR KYC|SBA|UI|PUA|TAXX RETURN
  SPECIFIC STATES|CITIES|ZIPS FULLZ

  All data will be valid & guaranteed
  Invalid info will be replace
  Bulk order preferable

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thanks for your commitment to making this blog so helpful

  BeantwoordenVerwijderen