Pagina's

donderdag 16 maart 2023

Ladybird

  


Hallo allemaal,

Ik heb dit keer een vliegende ladybug gemaakt. 


Deze heb ik gemaakt met het build stencil "ladybug".

470.784.217


 Het buikje heb ik gemaakt door het malletje eerst links te tekenen en daarna het stencil om te draaien en deze nog een keertje ertegen aan te tekenen. Zo ontstaat er een een volledig lijfje in plaats van een half lijfje.Op onderstaande foto kun je zien hoe het buikje dan gaat worden. Ik heb heel licht met rode inkt de rondingen in het lijfje gemaakt met een blendingtool. Op een stukje cardstock heb ik deze eerst getekend.(één streepje van het buikje en deze ronding geknipt en dit stukje gebruikt als malletje).


De vleugels heb ik vier keer getekend. Twee keer uit rood cardstock en twee keer uit vellum papier. Met een witte gelpen heb ik op het vellum wat lijnen getekend en op het rode cardstock heb ik de onderkant van het vleugeltje wat donkerder gemaakt met inkt (hiervoor heb ik als malletje de onderkant van de vleugel (omgedraait) gebruikt wat je hebt uitgeknipt).


De randjes van de vleugeltjes heb ik met wat bruine inkt beïnkt. De wangetjes met wat rode inkt en ik heb de voetjes iets kleiner geknipt. Ik heb een kaart gesneden (eerst de ladybug erop gelegd en daarna afgemeten hoe groot deze dan wordt). De randjes heb ik daarna met groen gemaakt met een blendingtool

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart, veel plezier met het maken ervan en tot de volgende keer!

groetjes,

3 opmerkingen:

  1. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van meneer Pedro hadden gekregen en ik besloot om onder hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Slechts 5 dagen later bevestigde ik mijn lening op mijn bankrekening, een totaalbedrag van $ 850.000,00 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte leningverstrekker nodig heeft om via hun e-mail een aanvraag in te dienen: pedroloanss@gmail.com. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo . Ik vraag me af waarom er geen voorbeelden meer op mijn blog lijst verschijnen , mis dit zo keek er altijd het eerst naar.
    groetjes Marjan. hobbyhooglandblogpost.com

    BeantwoordenVerwijderen