Pagina's

woensdag 31 augustus 2022

Kerst

  


Hallo allemaal,

Ik mocht met de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo aan het werk en ja ook al is het nu midden in de zomer. We zullen toch een keer met de kerstkaarten moeten beginnen. 

Ik maakte dit leuke kerstkaartje met de nieuwe Swing Art Christmas ball mal van Dutch Doobadoo.


Dutch Swing Art Christmas Ball 
470 784 146


Ik heb de basiskaart overgetrokken op wit cardstock en deze beplakt met designpapier voor de kerst. 
Vervolgens heb ik de kaart gepimpt met de leuke rendieren, die je kunt maken met de build up mal van Dutch Doobadoo. Deze blijft zo leuk, toch wel een van mijn favoriete mallen denk ik. 

Dutch Doobadoo Build up A6 Boo Rendier
470 784 012

Ik heb het rendier 2 x gemaakt en 1 keer in de bal geplakt en vervolgens 2 keer in de hoek. De tekst "Joepie het is kerst" heb ik gestempeld met een stempelsetje van Marianne Design.


 De kerstbal die je ziet wanneer je de kaart dicht klapt, is ook gestempeld met hetzelfde setje van Marianne Design. De banner met Merry Christmas hoort bij het designpapier. 


Ik word zelf heel blij van dit soort vrolijke en grappige kerstkaartjes. Wat vinden jullie ervan? Ik wens jullie een hele fijne dag en tot een volgende keer. Ik ga weer verder met kerstkaartje nummer 2 voor deze week.

Groetjes,

dinsdag 30 augustus 2022

Gefeliciteerd



Er is weer een nieuwe Crafty Kit uit bij Dutch Doobadoo. Dit is een kit waarbij o.a. designpapier en een stencil in 1 pakket zit. Deze keer een heel leuk thema met Blauwe Bessentaart.

473.005.028
 Gnoompjes in groen met blauw en allerlei blauwe besjes in taart, cupcakes, trosjes, taartpuntjes en takjes met blauwe bessen. De gnoompjes zijn uitdrukbaar, dus geen geknip! Handig toch?


In deze kit zit een stencil in de vorm van een banner en heb ik uit groen cardstock geknipt met daarop de verschillende patroontjes uit het designpapier gemat. Ik heb er zelf nog een blauwe cardstock rand als mat erachter geplakt met de lijmpen van Dutch Doobadoo. Deze lijm droogt transparant op.


870.001.001

Zien jullie hoe schattig de gnoompjes zijn? 


Met een witte fineliner heb ik wat accentjes aangebracht.


De kaart heeft een bestemming voor een verjaardag dus in het midden twee cirkels op elkaar geplakt met een leuke vrolijke verjaardag stempel, afgewerkt met een bijpassend strikje.


Je kunt deze kit ook eventueel gebruiken om kerstkaarten te maken,  of om iemand beterschap te wensen. Een hartstikke leuke veelzijdige crafty kit, ja toch?

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,

maandag 29 augustus 2022

BOO!

  


Hallo allemaal,

De collectie "monsterhouse" ligt vanaf 26 augustus in de winkels. Ik heb bij deze kaart een nieuw monster gecreëerd door Monster James, Monster Lucas en Monster Benjamin door elkaar te gebruiken.


Ik ben begonnen met het lijfje van Monster Benjamin. Deze heb ik in het paars overgetrokken en heb aan het lijfje de staart van James aan twee kanten getekend. De mond is van Monster Lucas. De tong die uit zijn mond hangt, heb ik zelf getekend, net als de hoorn op zijn hoofd. Het is zo leuk om deze monsters door elkaar te gebruiken en je eigen monster te kunnen creëren!


470.784.150


470.784.151


470.784.152

Deze monsters heb ik samen met de crafty kit "monster house" gemaakt. Bij deze craftykit zit een superleuke shape art, die ik beplakt heb met het leuke designpapier.

Dit designpapier heeft zulke vrolijke kleurtjes en er zitten ook nog negen uitdrukmonstertjes bij! Verder heb ik nog die leuke card art "BOO!" gebruikt.


470.784.156

Ik hoop dat jullie met deze kaart weer heb kunnen inspireren. Fijne dag nog!

Groetjes,

Life Hack



Vandaag voor jullie een kaartje met de super toffe Slimline Mask Zonnebloem. 


470.784.131  Mask Art Slimline Zonnebloem

470.784.131

De afbeelding is ingekleurd met Copis en de achtergrond met inkt en ook Copics. Ik vind het wel een stoer kaartje geworden en wat een toffe Mask is dit zeg. Bedankt voor het langskomen op het blog en tot een volgend bezoekje!




 

zondag 28 augustus 2022

Knuffel

 



Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie dit verjaardagskaartje zien die ik gemaakt heb met de nieuwe Crafty kit van Dutch Doobadoo en deze nieuwe slimline mal.


Ik heb deze mal overgetrokken op blauw cardstock en daarna op designpapier.


Dutch Card Art Slimline Circles
470 784 147

 Dit papier komt uit de nieuwste Crafty kit van Dutch Doobadoo Gnome. 

Crafty kit Gnome
473 005 028

Achter de kaart heb ik nog een extra witte kaart geplakt. De rondjes heb ik eruit geknipt en deze wat kleiner gemaakt en omgedraaid opgeplakt waardoor je een ander motief van het papier ziet. Met een stans heb ik de klimop gemaakt die jullie bovenaan de rechterhoek geplakt zien. 

De vlinders heb ik gemaakt met een oude stans van Marianne Design. De gnomes horen bij deze nieuwe papierkit. Wat zijn ze onwijs leuk vinden jullie ook niet? De tekst heb ik gestempeld en met een ronde pons uit gestanst en deze daarna opgeplakt. 

Onderaan de kaart zien jullie dat de gnomes in het gras staan, dit heb ik gemaakt met een stans, de bloemetjes heb ik gemaakt met een klein bloemenponsje. In de bloemetjes heb ik een plakpareltje geplakt. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot een volgende keer.

Groetjes,

zaterdag 27 augustus 2022

Gezellige Feestdagen

 



Hallo allemaal, 

Weer eens lekker met een oudje bezig geweest van de build ups. Eigenlijk twee!



build up giraf 470.713.864


En wat krijg je als je de build up giraf en het build up boo rendier samen gebruikt?


build up boo rendier 470.784.012

 Precies, een nieuw rendier! De kop is van de giraf en het gewei en poten zijn van het boo rendier. De snuit van de giraf heb ik omgedraaid en er een bek aan getekend.



Waar de pijl staat heb ik een open gesneden, zodat je daar een stukje wit cardstock tussen kunt steken voor de tanden.   De ogen zijn gemaakt met een cirkelponsje van 1,2 cm. Het kerstmutsje, boekje en muzieknoten zijn zelf getekend. De kaart is beplakt met het designpapier crafty paper slimline xmas dogs van Dutch Doobadoo.

473.005.027

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart en wens jullie nog een fijne dag toe.

Groetjes,

vrijdag 26 augustus 2022

Xmas


We zijn al halverwege het jaar, en dat betekent dat het over minder dan een half jaar alweer Kerst is. Dus gaan we maar gauw aan de slag met de kerstkaarten. En laten er nu bij de nieuwe Dutch Doobadoo collectie van juli toch superleuke kerstmallen zitten. Één ervan is de Card Art Xmas. Wat een superleuke mal is dit en je kunt deze ook weer superleuk combineren met een andere Dutch Doobadoo mal. En dat vind ik toch het leukste om te doen. Kijken welke mallen ik met elkaar kan combineren. 

Zoals je ziet heb ik de Card Art XMAS gecombineerd met een andere mal van Dutch Doobadoo. Voor deze kaart heb ik de Dutch Doobadoo Crafty Kit Abigail gebruikt. In deze kit zitten naast het designpapier en uitdrukvel met plaatjes ook nog een Shape Art. De basis van de Shape Art heb ik overgenomen uit wit cardstock, een maatje kleiner uit donkergroen cardstock en nog een maatje kleiner uit designpapier.

Dutch Crafty Kit Abigail
472.100.005

472.100.005 Crafty Kit -  Abigail

 

De nieuwe Card Art Xmas heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna de binnenmaten uit het designpapier van de Crafty Kit. De kleine plaatjes en de teksten komen ook uit de Crafty Kit. De tekstjes zijn stickers die ik op een stukje cardstock heb geplakt.

Card Art Xmas
470.784.145

470.784.145 Card Art Xmas


Zoals jullie inmiddels wel weten, ben ik een groot fan van de Dutch Doobadoo Parel pennen. Ook op deze kaart mochten de parels natuurlijk niet ontbreken. Op de letters M en A heb parels gemaakt met de witte parelpen. 

Dutch Pearl Pen Wit
870.003.010

870.003.010 Dutch Doobadoo Pearl Pen wit


Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. Wist je dat we ook op Instagram terug te vinden zijn. Wordt volger en laat je inspireren door de voorbeelden van andere freubelaars en van het DT team. Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

donderdag 25 augustus 2022

Gefeliciteerd

 


Hallo allemaal,

Ik maakte dit verjaardagskaartje met een mal van Dutch Doobadoo.


Deze heb ik uiteindelijk op een basiskaart geplakt waarop ik een rand gestempeld heb met de tekststempel "Lach iedere dag!"


Dutch Doobadoo Shape Art Lori
470 784 124

Ik heb deze kaart eerst overgetrokken op wit cardstock en deze vervolgens beplakt met designpapier uit een papierblokje van Marianne Design. In het middelste stuk heb ik een schudgedeelte gemaakt, hierin zitten zonnetjes met daarop een lachend gezichtje. Die passen perfect bij de teksten die ik op de kaart verwerkt heb. 


Het schattige varkentje heb ik gemaakt met een stempelsetje van Marianne Design. Ik heb het afdrukje in gekleurd met Faber Castell potloden. De teskten HaHa en Gefeiciteerd komen ook allemaal uit stempelsetjes, die ontworpen zijn door Mathilde Bottenheft. 


Ik vind het zo wel een hele leuke verjaardagskaart geworden. Eens een keer iets anders dan slingers en ballonnen. Ik wens jullie een hele fijne dag en tot een volgende keer.

Groetjes,

woensdag 24 augustus 2022

Jinlge Bells

 Dag allemaal,


Als nieuw DT-lid bij het Dutch Doobadoo team is onderstaande creatie de primeur geworden! En is mijn eerste blogpost hier een feit. We duiken direkt de kerst in en ik ben begonnen met de nieuwe collectie, waarmee alle leden afgelopen vrijdag 29 juli hun kaartjes online op Instagram mochten plaatsen. Zodoende konden we gaan Instahoppen i.p.v. bloghoppen. 


De ondergrond is gemaakt met de nieuwe Shape Art Card Antoinet, waarbij ik aan de korte rechte kant nog eens de mooie accolade zijkant eraan getekend heb en uitgeknipt. Zo is de kaart wat groter, zodat de vrolijke Build up Caroling gnomes erbij konden staan.

470.784.144                                        470.784.143

De bontrandjes van de gnomes en de snor zijn voorzien van glitter foamballclay. Met een zwarte en een witte fineliner heb ik de gnomes accenten gegeven om ze meer tot leven te laten komen.


Nu leek het mij dan ook grappig om er één te laten zingen, waarbij de andere een gedachte daarover heeft. Daarvoor zijn de leuke tekstballonnetjes super geschikt. Deze zijn uit de vorige collectie, maar multi-multi-functioneel. Tevens zit er een maskstencil bij met gave spetters. 

470.784.138

Voor grotere weergave van de foto en tekst, even erop klikken.

 


De tekstballonnetjes geven ook weer net dat beetje extra om de gnomes letterlijk en figuurlijk meer te laten spreken!          


Het stencil Card Art XMAS heb ik uit rood cardstock gehaald met daarop verschillende kerstpatroontjes met nog wat kerstafbeeldinkjes, die ik nog had. Op de tekst heb ik hier en daar met een sneeuwpen wat sneeuw aangebracht.

470.784.145

Zo is het een leuk en grappig tafereel geworden, die je gelijk al in de kerstsfeer brengt, vinden jullie ook niet? Bedankt voor je bezoek aan ons blog en graag tot snel.

Veel liefs,