Pagina's

donderdag 30 december 2021

Release Bloghop

 


Ook deze maand weer een leuke en uitgebreide Dutch Doobadoo collectie. Nieuwe artikelen waar het team al druk mee aan de slag is gegaan voor jullie.


Hier vinden jullie alvast wat sneakjes:

Mirande

Tineke

Christa

Annette

Corry


  • Ga  30 december t/m  1 januari langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Je start met hoppen bij het blog van:


Heel veel plezier bij het hoppen!

woensdag 29 december 2021

Hoera

 



Hallo allemaal,

Met de leuke nieuwe slimeline papierset Plants en Friends van Dutch Doobadoo maakte ik deze verjaardagskaart. 


Ik gebruikte deze nieuwe slimline Dutch Doobadoo mal.



Dutch Doobadoo slimline window
470 784 069

Ik heb eerst een dubbele basiskaart gemaakt van wit cardstock. Vervolgens ben ik met het groen/wit gestreepte desingpapier aan de slag gegaan. Ik heb de vakjes aan de linker en rechterkant van de kaart open gesneden zodat er een soort van luikjes rondom een raam ontstaan. In het raam staan de cactus vriendjes, die alles versierd hebben om de jarige te verrassen voor zijn verjaardag.  De slingers en de ballonnen zijn opgehangen en ze hebben wel zin in een feestje. Deze heb ik gemaakt met verschillende stansen. 


Achter de luikjes heb ik designpapier geplakt. Op het papier heb ik tekstjes gestempeld met stempelsetjes van Carlijn Design. 


Achter dit luikje zit ook nog een cactus vriendjes verstopt.


Aan de recherkant heb ik ook tekstjes gestempeld met stempels van Carlijn. En ook hier zitten nog 2 cactus vriendjes verstopt. 


Met een zwarte gelpen heb ik de kaart afgemaakt door hier en daar zwarte lijntjes neer te zetten. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot een volgende keer.

Groetjes,


dinsdag 28 december 2021

Be Awesome

  Hallo bloglezers.

Vandaag laat ik jullie een kaart zien die ik met deze materialen gemaakt heb. Het is heerlijk om allerlei materialen met elkaar te combineren, wat te spelen met wat je in huis hebt. De laatste tijd heb ik meer voorbeelden met dit soort cirkels geplaatst. Het is heerlijk om als je maar beperkt tijd hebt een klein project op te pakken. En het kleuren en stempelen (Elizabeth Craft designs) van deze cirkels is een klein project.


De basis van deze kaart op slimline formaat is aquarelpapier waarop ik met een mask, een blending tool en Izink het patroon gemaakt heb.


Voor de kleine cirkels rechts op de kaart heb ik ook een mask gebruikt. De cirkels heb ik ingekleurd met watercolors. Toen dit droog was ben ik met een nat penseel langs de randen van de cirkels gegaan. In dit natte water heb ik embossingpoeder gestrooid en dit poeder verhit. Ook heb ik de randen van doppen van diverse afmetingen nat gemaakt met water en hiermee een afdruk op het papier gemaakt. In dit water heb ik weer gouden embossingpoeder gestrooid en dit verhit. Ook heb ik met een pincet wat goudkleurig embossingpoeder op de kaart laten vallen. Door dit poeder eerst vanaf de onderkant van het papier te verhitten begint het poeder iets te smelten en blaas je het niet van het papier af. Zodra het poeder begint te smelten kun je vanaf de andere kant van het papier het poeder verder smelten.


De losse cirkels op de kaart zijn gekleurd met watercolors. Hier overheen heb ik stempelafdrukken gemaakt en ook hier is weer embossingpoeder bij gebruikt. Met een witte stift heb ik op die cirkels nog wat accenten getekend.


Van een doos heb ik wat stukjes karton gescheurd en dit ribbelkarton heb ik gebruikt.
Het Baroque chipboard is echt leuk om te gebruiken. Door het chipboard eerst in de gesso te zetten kun je dit hierna ook kleuren met watercolors. Het kleine etiketje met de tekst is een sticker.

   


De smalle gouden randjes langs de buitenrand van de kaart heb ik met behulp van een pasje gemaakt. Hiervoor ben ik eerst met het pasje over een stempelkussen gegaan en heb hiermee een afdruk op het papier gemaakt. Over deze stempelinkt heb ik weer gouden embossingpoeder gestrooid. Met een penseel en verf  ben ik nog aan het spetteren geweest. De randen van deze kaart heb ik nog wat aangezet met de Izink inkt. De fijne cirkels op deze kaart zijn gemaakt met de Paper Art bubbles van Dutch Doobadoo. 


Deze bubbles zijn al wat ouder, maar blijven leuk vind ik. Dit was voorlopig mijn laatste blogbericht met dit soort geverfde en gestempelde cirkels. Mijn voorraad cirkels is nu zo goed als op.

Bedankt weer voor je bezoek hier aan het blog. Tot een volgende keer. 

Groeten Hanny

maandag 27 december 2021

Feestje

 


Hallo allemaal,

Met het leuke knipvel van Bella Lulu maakte ik een verjaardagskaartje. 

Ik gebruikte hierbij ook deze twee mallen van Dutch Doobadoo.


Dutch Card Art Tree House
470 784 045


De mal van de boom overgetrokken op kraft papier. Dit papier heb ik daarna bewerkt met een stempel van My Favorite Things zodat de boom een houtstructuur krijgt. De randen heb ik nog een keer extra aangezet met inkt. Het raampje in de boom heb ik gemaakt met kraft papier en een stukje designpapier uit een papierblokje van My Favorite Things. 
Hierna ben ik aan de slag gegaan met de kleine mal van de winterhuisjes. 



Dutch Card Art Winterhuisjes
470 784 046

Voor dit huisje daar heb ik het onderste gedeelte heb ik ook uit kraft papier geknipt en het daarna bewerkt met dezelfde stempel als de boom. Hierdoor heeft dit gedeelte ook de houtstructuur. Het dak maakte ik van een stukje designpapier uit hetzelfde blokje van My Favorite Things. De plaatjes die ik gebruikt heb van de gnomes komen uit een knipvel van Bella Lulu en de tekstjes komen uit hetzelfde knipvel. Nu snel het kaartje op de post doen voor de jarige dan komt hij nog net op tijd aan. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot een volgende keer.

Groetjes,

zaterdag 25 december 2021

Christmas



Het blijft toch zo leuk om Dutch Doobadoo mallen met elkaar te combineren. Ook voor deze kerstkaart heb ik 2 mallen gebruikt. Deze 2 mallen komen uit de nieuwe collectie van november.

Voor de basis heb ik de Card Art Arabia gebruikt. Deze heb ik overgenomen uit wit cardstock en daarna de binnenmaten uit designpapier. De naam weet ik zo niet meer, maar deze zat in de goodiebag van een een online hobbyfestival van Noor & Zo. 

Card Art Arabia
470.784.058

470.784.058 Card Art Arabia



En hoe tof is de nieuwe Card Art Christmas!! Ik vind hem echt geweldig! En het leuke is dat deze mal precies op het middelste gedeelte van de Card Art Arabia past. Het is best een werkje om de Card Art Christmas uit te snijden en knippen. Maar het is meer dan de moeite waard!! De letters heb ik overgenomen uit glitterkarton en met 3D foam kit opgeplakt.

Card Art Christmas
470.784.056

470.784.056 Card Art Christmas


 Bij Dutch Doobadoo hebben we ook hele toffe parelpennen. Ik gebruik ze heel graag. Met de parelpen kun je een parel net zo groot of klein maken als je wilt. Naast de witte en zwarte hebben we ook de paarse parelpen. In het midden van de poinsettia van Elizabeth Craft Design heb ik een pareltje gezet en ook links- en rechtsonder heb ik een paar pareltjes gezet. Tussen de bladeren heb ik nog een lantaarntje geplakt. Deze is ook van Elizabeth Craft Design. Ik heb die uit zilver glitterkarton gestanst.

Dutch Doobadoo Pearl Pen Paars
870.003.092

870.003.092 Dutch Doobadoo Pearl Pen paars




Op de rechterkant heb ik de kerstballen van Elizabeth Craft Design geplakt. De sneeuwvlokken op de kerstballen zijn gestanst uit glitterkarton.


  Dan nog een keer de hele kaart. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


vrijdag 24 december 2021

Winter

Vandaag laat ik jullie een album zien die ik gemaakt heb met een leuke nieuwe mal. 


Ik heb dit album gemaakt met Mini album 470.784.055.
















De plaatjes en het designpapier komen uit de serie Snowy Winterland van Craft 'o Clock. Ik heb voor de binding met de Cinch gewerkt. Ook kan je natuurlijk heel goed met bindringen werken. Ik hoop dat ik jullie met dit album heb kunnen inspireren en wens jullie weer een fijne dag toe.