Pagina's

woensdag 23 december 2020

Gefeliciteerd

  Hoi, Hoi,

Wat heeft Dutch Doobadoo deze maand weer een leuke collectie. Ik ging als eerste aan de slag met de nieuwe build up mal van de aap. Wat is hij onwijs schattig!

Ik heb een verjaardagskaartje gemaakt. Voor de basiskaart gebruikte ik een nieuwe shape art mal. 470 713 204. De afbeelding heb ik helaas nog niet. Ik heb een vel designpapier uit de Crafty Kit Abigail gebruikt. Hierna ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe build up mal van de aap


Dutch Build up Aap
470 713 836

Deze aap heeft een bordje wat om zijn nek hangt omdat klimmen en dingen vasthouden nou eenmaal niet zo goed samen gaat, Hahaha. Op dit bordje staat de felicitatie tekst "Gefeliciteerd". Deze tekst heb ik gemaakt met een stans van Carlijn Design.Met een zwarte gelpen heb ik de mond, de ogen en wenkbrauwen getekend. Hier en daar heb ik ook nog wat accentlijntjes gemaakt met een witte gelpen. Als laatste heb ik wat junglebladeren gestanst en deze om de aap heen geplakt. Ik vind het zelf wel een vrolijke verjaardagskaart geworden. Wat vinden jullie ervan?

Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot snel.

Groetjes,

 


4 opmerkingen:

 1. Mooie kaart. En het aapje is erg leuk.
  Groetjes Jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een grappige kaart met het aapje.
  Heb de mal goed bekeken maar de uitdrukking op zijn gezicht ,de mond en de contouren moet je er zelf opbrengen en dan komt het aapje er grappig uit te zien.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is gemakkelijker gemaakt om je geliefde of je ex terug te krijgen door deze krachtige spreukmaker genaamd Dr Odion. Ik ben Rose bij naam en ik kom uit Canada, de enige reden waarom ik op deze site ben, is om deze krachtige spreukmaker genaamd DR te bedanken. Odion en jij kunnen het succes van je relatie verbeteren door contact met hem op te nemen via deze gegevens (wisdomspiritualtemple@gmail.com Of bel +2348136482342). dan is mijn relatie perfect geweest.

  elk probleem van jou, hij is gespecialiseerd in:

  (1) Spreuk voor bescherming tegen gevaar
  (2) Betovering voor magie
  (3) Spreuk voor liefde van hetzelfde geslacht
  (4) Spreuk voor genezing
  (5) Spreuk voor onzichtbaarheid
  (6) Betovering voor rijkdom en roem
  (7) Spel om een ​​goede baan te krijgen
  (8) Betovering voor sterke liefde en relatie
  (9) Spel om je ex terug te brengen
  (10) speII voor loterij
  Deze man heeft grote krachten en is ongelooflijk gul, je kunt contact met hem opnemen via
  (wisdomspiritualtemple@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen