Pagina's

donderdag 30 mei 2019

Release Bloghop

Het designteam is weer helemaal weg van de nieuwe Dutch Doobadoo collectie en we hopen jullie ook! Dus we nemen jullie mee in onze gave bloghop!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 Stuk voor stuk laat het DT team een nieuw artikel uit de collectie zien, en laat jullie heel veel leuke mogelijkheden hiermee zien. 

Hier vinden jullie alvast wat sneakjes:

Corry

Ineke

Tineke

Janet

Monique

Hanny

Mirande 

Wat moet je doen om kans te maken op een super gaaf Dutch Doobadoo pakket?

 • Ga tussen 30 mei t/m 1 juni 2019 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.
 • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Je start met hoppen bij het blog van:


Heel veel plezier bij het hoppen!

21 opmerkingen:

 1. Ik heb veel mooie creaties gezien, geweldig veel leuke ideetjes opgedaan waarvoor dank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige bloghop weer en wat een prachtige creaties zijn er gemaakt met de nieuwe mallen en masks.
  Vind het altijd super om te zien hoe alle mallen etc. uitgevoerd worden zodat ik ook inspiratie krijg hierdoor en weet wat je met de mallen etc. allemaal kunt doen! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zitten weer supergave items tussen, ik kan nu alleen maar denken: hebben hebben hebben, en heel erg bedankt voor de gave ideeen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat zijn het weer super gave creaties om te zien en een super team hebben jullie van dutchdoobadoo groet gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super gave bloghop weer. En oh jee al die nieuwe mallen weer. Ze blijven maar uitkomen en vindt ze iedere keer weer zo leuk. Toch maar weer een paar uitzoeken. Dank jullie weer voor alle leuke voorbeelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ownijs leuke bloghop, iedereen heeft weer zijn best gedaan.
  Leuke inspiratie en leuke tip zijn altijd welkom.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke en mooie creaties zijn er gemaakt. Zeker inspiratie opgedaan voor het gebruik van de mallen. Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weer een mooie nieuwe collectie !!
  Mooie creaties !! Heb weer goede ideeen gekregen.
  Groeten,
  Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De collectie en de resultaten blijven de kijker verrassen. Ik blijf Dutch Doobadoo volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Weer mooie creaties met deze nieuwe collectie. Was weer fijn om ideetjes op te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het was weer genieten!!
  Dank je wel voor deze Blog Hop!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb weer hele mooie creaties gezien en ook weer leuke ideetjes opgedaan.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie serie weer , leuke creaties gezien kan niet wachten om me eigen creaties ermee te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige dingen zijn er gemaakt. De nieuwe items sluiten ook O luk aan bij de diverse zee thema's die uit (zijn) gekomen. Ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw! Wat een superleuke dingen zijn er weer gemaakt door 't team. En de nieuwe maskstencils ..........oooowwww dat word weer sparen, ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Er is maar één woord voor deze hop, wauw en nog eens wauw. Geweldig mooie mallen, met super uitvoeringen van alle design team leden. Ook al werd soms een zelfde mal gebruikt, het resultaat is totaal verschillend. Dit toont maar weer eens aan dat je de mallen voor oneindig veel kan gebruiken. Bedankt voor de geweldige inspiratie en de super nieuwe collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Weer super mooie creaties voorbij zien komen en leuke ideeën opgedaan!
  Bedankt dames voor al jullie prachtige creaties!
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb weer heel veel inspiratie op gedaan....wat een prachtige creaties heb ik gezien!
  Het was echt genieten.....bedankt dames!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Er zaten weer heel veel WOW momenten in deze bloghop. Genoten van al het moois en weer een paar dingen op mijn verlanglijstje gezet.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hallo, ik wil mijn prachtige getuigenis delen. Nadat hij jarenlang in een relatie met Husband was geweest, brak hij het uit, ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik heb voor hem smeekte ik hem met alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact zou opnemen met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te brengen om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in betovering geloofde, ik had geen keus dan het te proberen, ik e-mailde de spreukgieter en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles binnen drie dagen in orde zou zijn, dat mijn ex voor drie dagen naar me terug zou keren, hij sprak de betovering en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex heeft me gebeld, ik was zo verrast, ik heb de oproep beantwoord en het enige wat hij zei was dat hij zoveel medelijden had met alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem, dat was hoe we weer gelukkig samen zijn gaan leven. Sindsdien heb ik een belofte gedaan dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, deze persoon zou kunnen helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige spell caster die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: babaidadawiseman01@gmail.com
   je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in je relatie of een andere zaak.

  Hou van spreuken
  Verdien een goed geld of win een loterij.
  Succes behalen in het bedrijfsleven.
  Geestelijke problemen.
  Win rechtszaak.
  Zoek naar je levenspartner.
  Krijg een goedbetaalde baan.
  Krijg controle over je huwelijk.
  Ontvang gunst en vind aantrekkingskracht van mensen.
  Krijg verloren geld terug.
  Genees je van alle ziekten. zowel geneesbaar als ongeneeslijk.
  Los zwangerschapsproblemen op en zegen je met baby's enz ...

  Neem contact op met deze geweldige man als u problemen ondervindt met een duurzame oplossing
  via babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551

  Bedank mij later

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Help me Dr. Isikolo te vieren voor zijn grote hulp. Ik ben een van die mensen die zei dat ik nooit een helderziende of een goochelaar of wat dan ook zal bellen om me met mijn problemen te helpen - het minst van al mijn liefdesproblemen, maar ik bereikte het punt waarop ik wist dat ik wat begeleiding nodig had, en ik ben zo blij dat ik deze man gevonden heb die Dr. Isikolo heette. Toen ik David bijna verloor in een van onze domme gevechten en constante ruzies (hij maakte het uit met mij), dacht ik dat ik alles had verloren. ik huil de hele dag en denk dat hij nooit meer bij me terugkomt. ik heb zoveel getuigenissen gelezen over Dr. Isikolo liefdesbetovering, hoe hij helpt om ex-minnaar terug te brengen. Ik e-mail hem snel. en krijg ook mijn man terug met zijn liefdesbetovering. En toen ik het meest wanhopig was, profiteerde hij niet van mij. Je hebt een zeer goede service geleverd aan iemand die echt in nood is. Ik weet niet hoe je het hebt gedaan, of hoe deze magie werkt, maar alles wat ik weet is, HET WERKT en mijn man keerde terug naar mij binnen 48 uur zoals hij me beloofde !! David, mijn man en ik zijn gelukkig weer samen en ik zal Dr. Isikolo altijd dankbaar zijn. email hem voor alle soorten hulp is zeer capabel en betrouwbaar voor hulp isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196

  BeantwoordenVerwijderen