Pagina's

zaterdag 11 mei 2019

Mixed Media

Hallo allemaal.
In dit blogbericht wil ik jullie laten zien hoe je een achtergrond kunt maken voor je Art journal, voor een kaart, of waar je dit dan ook voor wilt gebruiken. Dit is het eindresultaat:

En zo heb ik dit gemaakt:


Voor deze pagina heb ik 225 grams aquarelpapier gebruikt. Ik ben begonnen met het stempelen op dit papier. Dit heb ik gedaan met een watervaste stempelinkt.


Met de mask Triangle ((art.nr. 470.715.109))  en Nuvo embellishment Mousse heb ik de driehoekjes op de pagina gemaakt.

 

Hierna heb ik met Inka Gold en het Stencil Art A4 Aplhabet (art.nr. 470.455.001) de cijfers 3-4-5 op de pagina gemaakt. Dit heb ik gedroogd met de heattool.

 Later bleek dat deze cijfers los lieten.


Met Brusho poeder heb ik de pagina's een kleur gegeven. Hierbij heb ik vrij veel water gebruikt en het poeder met een kwast over de pagina verspreid. Doordat het papier hierbij erg veel water te verduren krijgt, en ik het gedroogd heb met de heatttool krulde het papier.


Daarom heb ik het papier weer plat gestreken. Sinds ik vaker met mixed media werk, wordt dit reisstrijkijzer steeds vaker gebruikt.

   
Omdat er nog een afdruk te zien was van het Inka Gold, heb ik opnieuw de cijfers aangebracht. Deze keer heb ik hier verf met een glittereffect voor gebruikt. Met deze verf heb ik ook nog gespetterd. En dan hier nogmaals het eindresultaat.

Het is heerlijk om met mixed media materialen bezig te zijn. Ik hoop dat ik jullie met dit blogbericht enthousiast krijg om ook zelf aan de slag te gaan.

Fijne dag verder.
Creatieve groet, 

Hanny

2 opmerkingen: