Pagina's

vrijdag 18 mei 2018

Hoera!

Hallo allemaal,

Met de nieuwe mal Shape Art mal van Dutch Doobadoo (470. 713.164) heb ik deze verjaardagskaart gemaakt.Ik heb de mal vijf keer omgetrokken, twee keer op wit papier, 1x op blauw, 1x op kraft en 1x op het mooie nieuwe designpapier van Maja. Ik ben zelf dol op dit soort kleurtjes.  Daarna heb ik alles uitgeknipt en op elkaar geplakt. Ik heb op deze kaart een stempeltje gebruikt.


Ik vind dit zulke leuke stempels, je word gewoon altijd vrolijk van al die leuke afbeeldingen die erop staan. Soms zijn ze heel herkenbaar en soms ook helemaal niet. Het afdrukje heb ik ingekleurd met Faber Castell potloden. Op de foto is het niet goed te zien maar de wijn in de glazen heb ik voorzien van een glitterlaagje met de Nuvo Aqua Shimmer.


Verder heb ik verschillende stansjes op de kaart verwerkt, zoals de bloem Floral Flourishes van Noor! en enkele takjes. De letters op de verjaardagslinger heb ik ook gemaakt met een lettermal van Noor!. Met de Crafty Cocktail, Eyelet Decoration  van Noor!, dit zijn stempeltjes en stansjes, heb ik het eyeletje gemaakt.  De tekst proost vond ik wel toepasselijk bij het stempeltje. Door het gaatje heb ik wat tule gedaan en deze vastgeknoopt met een flossdraadje. 


 Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot snel. 

Groetjes Mirande

1 opmerking: