Pagina's

donderdag 11 januari 2018

Sterkte

 Hallo allemaal,

Condoleancekaarten, het zijn niet de leukste kaarten om te maken. Maar je hebt ze soms helaas wel nodig. Met de Dutch Doobadoo Mask Art Tree heb je heel snel een condoleancekaart klaar. 


Ik heb eerst een wit cardstock van 15 x 30 cm dubbelgevouwen. Daarop heb ik op de voorkant een zwart cardstock van 14,5 x 14,5 cm geplakt.  Daarna heb ik de mask op een wit cardstock 14,5 x 14,5 cm gelegd. De mask heb ik vervolgens ingekleurd met 3 kleuren blauw panpastel. 

Dutch Mask Art Tree
470.715.604

Rechtsonder heb ik nog een gras stempeltje gestempeld en rechtsboven een Sterkte tekst. Beiden zijn  van Noor! Design. Een rustige condoleance kaart vind ik persoonlijk mooier. Dus alleen nog links boven en onder nog wat zwarte parels gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen. En zo vond ik het wel voldoende.

Dutch Pearl Pen Zwart
870.003.090


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En heb je vragen dan stel hem gerust hoor! Bedankt voor je bezoekje op ons blog en dan wens ik je nog een fijne dag vandaag!

Tot de volgende keer.

Liefs,

2 opmerkingen:

  1. Prachtige kaart! Ja, deze mal is inderdaad heel geschikt om zulke kaarten te maken maar gelukkig ook geschikt om vrolijkere kaarten te maken! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen