Pagina's

maandag 4 april 2016

For You

Welkom hier gezellig dat je er bent. Hebben jullie dat ook weleens dat je snel een kaartje moet hebben?


Dan kun je met Dutch Doobadoo Box Art Merci 470.713.017 wel snel iets leuks maken. Ik heb een mini boekje gemaakt van 10x10cm.  Aan de binnenkant past dan mooi het doosje.


Basis is craft papier en design papier. Nadat ik het doosje had uitgeknipt heb ik hem bestempeld.  Dit geeft toch een super leuk effect. Tekst links van het boekje met Noor! Design - ENG Sayings 6410/0308  op craft papier gestempeld.


De nieuwe under the sea stans drijfhout 6002/0495 ik vindt hem zo gaaf. Je kunt hem op zoveel manieren gebruiken. Mooi formaat zelfs op een 10x10 kaartje kan je hem heel goed gebruiken. Ik heb er met m'n letter tang een tekst op gemaakt. Onder het plaatje heb ik nog Stencil 6002/0356 verwerkt. Nou dit is toch super leuk om weg te geven.


Bedankt voor jullie bezoekje hier. Ik hoop dat jullie bij het zien van deze creatie weer leuke ideetjes hebben opgedaan en zelf ook lekker aan de slag gaan.

Fijne dag allemaal!

Lieve groetjes, 

3 opmerkingen:

 1. Super leuk idee en mooi gemaakt! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is inderdaad leuk. Ik had er nog niet over nagedacht dat je deze mal ook binnen in een kaart kunt gebruiken....Gaaf. Dank je wel weer voor een nieuw idee!
  groetjes,
  Thera

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg gaaf gemaakt Jolanda!!!
  Een leuk weggevertje .
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen