Pagina's

donderdag 21 april 2016

Shiny and New!!

Hoi allemaal.

Toen ik deze  Dutch Card Art Baby Onesie 470.713.395 zag wist ik meteen voor wie ik dit ging maken. Een vriendin van ons was zwanger, ze is 27 februari bevallen van een mooi meisje. Dus een meisjes baby kaart voor de kersverse ouders en broertje.


Ik heb eerst het rompertje uitgetekend en geknipt uit wit stevig cardstock. Langs de mouwen, been openingen en kraag een leuk stukje kant geplakt. Een kleinere roze witte versie gemaakt uit design papier en een wat drukkere stuk bovenaan geplakt, beetje hemdje idee. Zo blijft het kant ook goed vast zitten.


Uit de Dutch Paper Art A5 Baby 472.948.031 een waslijntje met meisjes kleding uitgeknipt en bewerkt met distress inkt. Wat pareltjes op de jurk gezet met de Dutch Pearl Pen White 870.003.010.


Aan de onderkant ook een rijtje pareltjes gemaakt. Verder een klein bosje bloemen. Onder het babyafdrukje een mini roze papieren doilly.


Rondom het babyafdrukje wat scrappers flos vast gemaakt hier aan hang ook de lieve schapen bedeltje, en aan de andere kant een bloem met steentjes erin. Het afdrukje heb ik ingekleurd met distress inkt en de banner bewerkt met de stickles stardust voor een leuke bling.


Hoop dat jullie het weer leuk vonden en weer wat inspiratie op hebben gedaan.
 Ik wens iedereen een hele gezellige dag toe

XX

2 opmerkingen:

  1. Jeetje wat een werk, maar prachtig gemaakt hoor! Zal je vriendin wel fantastisch hebben gevonden! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen