Pagina's

maandag 11 augustus 2014

Polaroid stencils

Ik heb weer eens een kerstkaartje gemaakt. In wat ongebruikelijkere kleuren dan normaal, ik heb als basis het Noor! Design papierblok Romance 6011/0305 gebruikt. De Mangolia is gekleurd met Copic markers en aangepast aan de kleurtjes van het papier.


De Magnolia piept zo mooi uit het raampje. Daarom kreeg ik het idee om deze te gebruiken met de nieuwe Dutch Doobadoo Polaroid malletjes. Ze worden verpakt in een setje van 4 stuks in verschillende formaten. Je tekent ze over op papier en snijdt ze uit.


Magnolia heeft wel meer hele leuke stempels die geschikt zijn voor bij onze nieuwe Polaroid mallen. Kijk je collecties maar eens door!


Op de kaart heb ik de teksten gestempeld met Memento in de kleur Sweet Plum. Ik heb ook wat afdrukjes gemaakt van de filmstrip met de Noor! Design stempelset At the Movies 6410/0077.


De gears op de kaart zijn van metaal en heb ik weer wit gemaakt met gesso. Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren met dit kaartje. Ik ben heel benieuwd of jullie ook al wat leuks gemaakt hebben met deze nieuwe stencils. We zien het graag!

 

1 opmerking:

  1. De stempels lijken wel gemaakt voor de malletjes. Leuk gecombineerd hoor.

    Gr. Gz

    BeantwoordenVerwijderen