Pagina's

zaterdag 23 augustus 2014

Er komt weer een SOL aan

Wij vinden het wel weer hoog tijd worden voor een SOL bij Dutch Doobadoo. De vorige keer was het zo ontzettend leuk toen we gezamenlijk de Dutch Shape Art theepot gemaakt hebben.


De SOL staat gepland voor de volgende datum:

VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014
START 20.00 UUR 

Voor diegenen die het de vorige keer gemist hebben. SOL staat voor Scrap Online. Dit betekent dat we online, gezamenlijk met alle deelnemers die mee doen, hetzelde project gaan maken. Wat dit project is blijft een verrassing. Je krijgt om de zoveel tijd vanaf 20.00 uur een aanwijzing en die voer je uit.

De aanwijzingen worden gegeven via onze Dutch Doobadoo Facebook groep. Zorg dus dat je daar lid bent en dat je je daar op 05 September om 20.00 uur meldt.


Jullie krijgen in de loop van de volgende week van ons nog een boodschappenlijstje welke materialen je nodig hebt voor de SOL. De basis voor de SOL wordt in ieder geval 1 van deze twee Dutch Shape Art mallen. Zorg dus dat je deze in huis hebt:

  

Deze Dutch Shape Art mallen zijn te bestellen in de Noor! Design webshop:We hopen dat jullie allemaal weer massaal mee gaan doen. Uiteraard verloten we onder de deelnemers weer een dik Dutch Doobadoo prijzenpakket! ;-)


4 opmerkingen:

 1. Leuk zeg! Ik heb de vorige keer ook meegedaan, hoop dat het nu ook gaat lukken :-)
  Erg leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super weer een SOL ga 'm gelijk in mijn agenda schrijven, beide shape art mallen heb ik

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer, net op vakantie, en knutselen op de hotelkamer, mijn vriend doet me wat als ik alles meesleep. Hopelijk heb ik,wel WIFI daar, kan ik jullie volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh, vorige keer was echt super leuk, ik hoop dat het deze keer weer lukt om mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen