Pagina's

vrijdag 30 mei 2014

Just for you

Hallo allemaal! Geen kaart vandaag maar een MDF drieluik wat ik gepimpt heb. Ik wil jullie laten zien dat je met het Noor! Design papierblok met houtstructuur ook prima maritieme projecten kunt maken.


De tekst "just for you" heb ik gestempeld op kraft papier met de Noor! Design typewriter keys stempels.  Deze heb ik op een houten labeltje geplakt. De leuke plaatjes zijn weer van HobbyVoordelig. Onder de plaatjes heb ik wat wondgaas geplakt.


Verder heb ik op het drieluik het Dutch Softboard Art honeycomb gebruikt. Dit is bierviltkarton waar je stukjes vanaf scheurt en zo op je project plakt. 


Aan de onderkant van het MDF drieluik heb ik wat natuurlijk materiaal geplakt met wat schelpjes. Als je dit alles met een lijmpistool plakt zit het muurvast.


De sterren op het drieluik komen uit de Dutch Cardboard Serie. Dit zijn uitdrukvellen van dozenkarton. Beetje aangezet met gesso en het geeft een stoer effect! Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren met mijn drieluikje. Tot het volgende project maar weer en een fijne dag nog gewenst.

 


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten